Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.100.70
Ahojte.
Zkoušeli jste někdo starému psu podvázat bradavici a podařilo se a upadla?
Moje Aťa 12 let má na noze už delší dobu tohle, je to na takové kůžičce, veta mi říkala že když jí vyřízne, udělá se brzy zase, že by bylo nejlepší to podvázat, bradavice jakoby prý uschne a upadne... Ovšem ani ona ani já a tím nemáme osobní zkušenosti.
Co vy? Prosím odpovědi jen přímo k bradavici ne k postupu vety atd... Chtěla bych zkusit to podvázání než to řezání.
Uživatel s deaktivovaným účtem

na takový kůžičce to někdy jde prostě ustříhnout a hypermangan na zatavení :D
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.100.70
Já jí kdysi, nevědomky strhla bradavici na tváři, před x lety, myslela jsem že je to uschlý strup a trčí z pod chlupů. Tak jsem to nehtem strhla, krve jak.... A za pár let měla osypanou celou hlavu, tak bych nerada aby se to tou krví zas rozlezlo.
A jak silně to mám utáhnout?
rapotacka11
napsal(a):
Co nejvíc.
Ale fakt to bolí, ale odpadne a bez krve.
Musí být na "stopce" , jinak by to nešlo škrcením.
Ano, běžně se to dělá u lidí, zapomněla jste dodat Když to funguje u lidí, je pravděpodobné, že bude i u psů. Nám na bradavice pomohlo ťupání propolisem, ale ty nebyly na šťopce. Podvázání je rychlejší a účinější metoda. Ale fakt to zpočátku dost bolí, nevím jak to pes snese..i když, možná líp než člověk
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.100.70
A je to. Mám takové nůžky doma je to jak dva skalpely, jedno šmiknutí, trocha krve a je pryč.... Vydezinfikovala jsem to, a zavázala takovým tím krytím plus gumový barevný objinadlo a večer na to mkrnu a vyčistím betadinou, když jsem to podvázala tak měla neustále tendence si na to dosáhnout a olizovat to. Večer vyfotím jak to vypadá.
Jo a to ustřihnutí mi přišlo že vůbec necítila. Ani s sebou neškubla, nohou nebo hlavou, ani okem, řekla jsem ji ať si lehne a během vteřiny to bylo pryč.
Uživatel s deaktivovaným účtem

Neregistrovaný uživatel
napsal(a):
A je to. Mám takové nůžky doma je to jak dva skalpely, jedno šmiknutí, trocha krve a je pryč.... Vydezinfikovala jsem to, a zavázala takovým tím krytím plus gumový barevný objinadlo a večer na to mkrnu a vyčistím betadinou, když jsem to podvázala tak měla neustále tendence si na to dosáhnout a olizovat to. Večer vyfotím jak to vypadá.
Jo a to ustřihnutí mi přišlo že vůbec necítila. Ani s sebou neškubla, nohou nebo hlavou, ani okem, řekla jsem ji ať si lehne a během vteřiny to bylo pryč.
Než jsem stačila napsat, máte vyřešeno. Váš postup jsem kdysi požadovala po veterináři - "šmikněte to a bude pokoj" - tvářil se divně a nevěřícně - asi se bál, že mě bude křísit, až to poteče. Ale podvázal ji a ona upadla.
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.100.70
Já už si se psy zažila různé pořezané nohy až přes šlachy, rozervané uši, operace u kterých jsem se účastnila tiše v koutku protože jsem byla zvědavá, že nějaká ufiklá bradavice mě už ze židle nezvedne a než se trápit tím podvazováním a bůh ví jak dlouho...