Marek87

XXX.XXX.48.48
Zdravím, jsou na trhu kvalitní pamlsky na odměnu pro psa? Pojedeme si pro štěně, tak bychom chtěli něco koupit...Díky.
Uživatel s deaktivovaným účtem

Já pamlsky nekupuju, štěnďatům dávám buď klasicky kousek piškotku a nebo třeba kousek vařeného kuřete.
Eventuelně bych se koukla po nějakém kvalitním sušeném masíčku.

Milý Marku,pamlsky zásadně doma robené, brit jsou fuj, fakt a opravdu........
a reklama sem nepatří, tu si zaplaťte a obtěžujte jinde.....

janaa
napsal(a):
Za odměnu novou misku,aby se mohl napít to musím vyzkoušet
😂😂

janaa
napsal(a):
Za odměnu novou misku,aby se mohl napít to musím vyzkoušet
a když jackpot -tak dostane do nove misky za odmenu i vodu
EvaKolarova

XXX.XXX.39.20
Já našem psovi kupuju pamlsky Brit Functional Snack. Hodně mu chutnají a pěkně za ně při výcviku pracuje.

Nejlepší jsou fakt pečené domácí, já to dělám od oka, aby to šlo pěkně natáhnout na plech, poměr nějak neřeším. Vločky, jedno vejce a rozmixovana játra. Fena mně ale nejlíp pracuje na vařený drůbeží žaludky :-) kam se hrabou nějaký kupovany šroty.
napsal(a):
Nejlepší jsou fakt pečené domácí, já to dělám od oka, aby to šlo pěkně natáhnout na plech, poměr nějak neřeším. Vločky, jedno vejce a rozmixovana játra. Fena mně ale nejlíp pracuje na vařený drůbeží žaludky :-) kam se hrabou nějaký kupovany šroty.
náš pes játra a veškeré vnitřnosti nežral...............stejně tak ovoce a zeleninu

GAELLE
napsal(a):
náš pes játra a veškeré vnitřnosti nežral...............stejně tak ovoce a zeleninu
Nechutnalo? Každej pes je jinej, ale myslím si, že nějaký masicko by mu určitě jelo, třeba něco sušenýho, někdo dává sušený ryby, ty zase nejely nám :-)

sušené plíce
a samozřejmě sušená svalovina