Uživatel s deaktivovaným účtem

Manchester hodně zaměstnat, loví, není jen tak bez výcviku na povel, sebevědomí, kluci můžou být ostřejší. Krásný pes, za mě bez debat.
https://www.youtube.com/watch?v=RMVxbcPzyVE
Mám manchesterku, už je to babča 14 let. Má spoustu zkoušek, závodily jsme v agility, dělaly stopy - všestranný temperamentní teriér. Má asi jediné mínus - špatně snáší zimu / nejen ta moje / má extrémně krátkou srst bez podsady / asi jako vipet / takže do mrazu obleček, mazat uši - má tenké okraje uší. Moje nijak moc nelovila, ještě loni jsem jí brala na vyjížďky s koněm, stíhala by i teď - ale už je hluchá.
tapka
napsal(a):
Mám manchesterku, už je to babča 14 let. Má spoustu zkoušek, závodily jsme v agility, dělaly stopy - všestranný temperamentní teriér. Má asi jediné mínus - špatně snáší zimu / nejen ta moje / má extrémně krátkou srst bez podsady / asi jako vipet / takže do mrazu obleček, mazat uši - má tenké okraje uší. Moje nijak moc nelovila, ještě loni jsem jí brala na vyjížďky s koněm, stíhala by i teď - ale už je hluchá.
Díky moc za reakci...a jak je na tom se štěkáním? Žije v bytě?
Žije v domku se zahradou, ale s námi uvnitř. Nebyla nijak uštěkaná, až jak začala hůř slyšet, tak si tak jako poštěkává pro nic za nic.