Anglický toy teriér a podobní

Přidejte téma
Přidejte téma
Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
3.7.2019 22:52
Terven

XXX.XXX.160.10

Máte, prosím, někdo osobní zkušenost s plemeny anglický toy teriér, manchester teriér ? Případně jak si stojí v porovnání s trpasličím pinčem, který je vzhledově podobný?

Uživatel s deaktivovaným účtem

3.7.2019 23:10
Uživatel s deaktivovaným účtem

Manchester hodně zaměstnat, loví, není jen tak bez výcviku na povel, sebevědomí, kluci můžou být ostřejší. Krásný pes, za mě bez debat.

https://www.youtube.com/watch?v=RMVxbcPzyVE

3.7.2019 23:26
Terven

XXX.XXX.160.10

Díky...mám úlet na psy tohoto typu, bohužel u všech je předpoklad větší štěkavosti, což je v bytě trochu problém.
Jednoho manchestera naživo znám, když jsem ho viděla poprvé, spletla jsem si ho s trpasličím pinčem. Fakt krásnej pes.

4.7.2019 22:42
tapka

XXX.XXX.40.108

Mám manchesterku, už je to babča 14 let. Má spoustu zkoušek, závodily jsme v agility, dělaly stopy - všestranný temperamentní teriér. Má asi jediné mínus - špatně snáší zimu / nejen ta moje / má extrémně krátkou srst bez podsady / asi jako vipet / takže do mrazu obleček, mazat uši - má tenké okraje uší. Moje nijak moc nelovila, ještě loni jsem jí brala na vyjížďky s koněm, stíhala by i teď - ale už je hluchá.

4.7.2019 22:56
Terven

XXX.XXX.110.147

tapka napsal(a):
Mám manchesterku, už je to babča 14 let. Má spoustu zkoušek, závodily jsme v agility, dělaly stopy - všestranný temperamentní teriér. Má asi jediné mínus - špatně snáší zimu / nejen ta moje / má extrémně krátkou srst bez podsady / asi jako vipet / takže do mrazu obleček, mazat uši - má tenké okraje uší. Moje nijak moc nelovila, ještě loni jsem jí brala na vyjížďky s koněm, stíhala by i teď - ale už je hluchá.

Díky moc za reakci...a jak je na tom se štěkáním? Žije v bytě?

4.7.2019 23:04
tapka

XXX.XXX.40.108

Žije v domku se zahradou, ale s námi uvnitř. Nebyla nijak uštěkaná, až jak začala hůř slyšet, tak si tak jako poštěkává pro nic za nic.

Přidejte reakci

Přidat smajlík