Border Koie

Prodám Border kolii - Registrovaná chovatelská stanice Gymor s několikal...
27000 KčNH
XXX.XXX.201.26
Dobrý den.
Mám stěně BOC teď 3 měsíce.Chtela bych se zeptat kolik toho může nachodit.Ráno chodíme na prochajdu cca 4,5km z 80%(těch 20% vodítko) si běhá a chodí na volno a vypadá šťastně.Vydim na ní že jí to byví ani nějak unavená mi nepřijde ,tak se chci zeptat jestli takto muzu pokračovat a pomaličku přidávat :) Nechci ji totiž nějak zkazit klouby ale přijde mi ze je šťastná a nic ji nebolí .
NH
XXX.XXX.201.26
lupus4
napsal(a):
nejde jen o polykání km , ale i o činnost (a prostředí) , kterou na prochajdě provozujete , včetně odpočinků, jak ji zaměstnáváte hlavu ? řiďte se štěndem...
O řádné socializaci se psy a v různých i rušných až velmi rušných prostředích asi víte
Hlavu zaměstnávám učením různých triků jako sedni ,lehni,pac,otočka a teď se ucime slalom mezi nohama vše samozřejmě formou hry tak aby ji to bavilo.
A socializace je také bych řekla na dobré úrovni s lidmi ani psy nemá problém.Auta sekačka,traktor v pohodě akorát cyklisty chce honit takže to zakazuju a odnaučuju.
Uživatel s deaktivovaným účtem
NH
napsal(a):
Hlavu zaměstnávám učením různých triků jako sedni ,lehni,pac,otočka a teď se ucime slalom mezi nohama vše samozřejmě formou hry tak aby ji to bavilo.
A socializace je také bych řekla na dobré úrovni s lidmi ani psy nemá problém.Auta sekačka,traktor v pohodě akorát cyklisty chce honit takže to zakazuju a odnaučuju.
..zkuste při procházce naučit obíhat co na ulici potkáte: patník, lampu, sloupek, křoví a podobně....nakonec jsem ho učila i obíhat na chodník odložený baťoh a podobně....našeho to baví a vcelku i unaví.......