Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků

Gorol

5.7.2019 23:37
Gorol

XXX.XXX.255.50

Dobrý den. Moje 3 roční malá fenka snědla šišku vysočiny.. kus tvrdého obalu vyvracela ale asi zbytek zůstal v ní..
Má tvrdé a nafouklé břicho, citlivé na dotek. Nevím jestli to půjde ven nebo ne.. dal jsem jí máslo. Máte nějakou radu?
Krom toho zajít k veterináři, chtěl jsem jít dneska a je svátek, když jsem obvolával i ty co měli otevřeno (podle internetu) nikdo mi telefon nezvedal takže budem muset až v pondělí. Děkuji za nějaké rady

6.7.2019 07:01
impact

XXX.XXX.28.62

No ještě, že si chudák fena nezlomila nohu. To by bylo, čekat do pondělí.

A na co se vlastně ptáte? Tak proste seďte a čekejte. Buď zdechne nebo ne.

6.7.2019 10:34
Terven

XXX.XXX.103.178

V pondeli uz urcite muset nebudete. Bud to rozchodi anebo bude po ni.

6.7.2019 10:43
Inspektor Pišišvor

XXX.XXX.197.228

Gorol napsal(a):
Dobrý den. Moje 3 roční malá fenka snědla šišku vysočiny.. kus tvrdého obalu vyvracela ale asi zbytek zůstal v ní..
Má tvrdé a nafouklé břicho, citlivé na dotek. Nevím jestli to půjde ven nebo ne.. dal jsem jí máslo. Máte nějakou radu?
Krom toho zajít k veterináři, chtěl jsem jít dneska a je svátek, když jsem obvolával i ty co měli otevřeno (podle internetu) nikdo mi telefon nezvedal takže budem muset až v pondělí. Děkuji za nějaké rady

moje fena nedávno sežrala ponožku, a ta se jí sekla v tenkém střevě - věřte, že kdybych v době, kdy jí začalo být blbě čekala "do pondělí", tak už čekat nemusím, a fena je pod drnem, protože 2 dny po pozření fusky už měla 1,5 metru střeva na hranici nekrotizace!
Existují i veterinární kliniky s non-stop provozem

6.7.2019 11:28
Markéta80

XXX.XXX.176.4

zavolala bych své veterinářce kde mají otevřeno,ale na netu se jistě najde kontakt na nejbližší kliniku v okolí kde je nepřetržitý provoz

6.7.2019 15:43
fikovnice

XXX.XXX.135.179

Gorol napsal(a):

Doufám, že jste si z rad výše vzal poučení a vyhledal kliniku. Není to jak v minulosti, že byste musel někam jet přes půl republiky. Mmch. u příbuzných na malém městečku je prostě pořád vet k dispozici pro ty nejakutnější případy. O velkém městě nemluvě. To, co popisujete, je tzv. akutní břicho (může tam být ileus, zánět pobřišnice) a můžu z vlastní zkušenosti říct, že tyto náhlé příhody břišní jsou asi nejvíce bolestivou záležitostí. To přece pro Vaši parťačku nechcete!

Přidejte reakci

Přidat smajlík