Štěně ráno štěká

Přidejte téma
Přidejte téma
Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků

Falko0704

10.7.2019 06:09
Falko0704

XXX.XXX.24.167

Dobrý den, mám tříměsíční štěně a každý den ho zavírám na noc ven, kde má kotec a v ní boudu, jenže je tu problém, každý den začíná štěkat v 5 hodin ráno a já si s ním nevím rady, zkoušel jsem mu už dát večer víc jídla, aby pak neměl ráno hlad, ale napomohlo to a nechci za ním každé ráno chodit, když zaštěká, aby si na to nezvykl, prosím urgentně o radu, jelikož si už sousedi začínají stěžovat. Předem děkuji za odpovědi

10.7.2019 06:23
sisi58

XXX.XXX.191.1

Tříměsíční štěně necháváte samotné venku? Se mu nedivím, že se dožaduje společnosti.Já jsem se jako malé děcko taky sama bála.
Nechcete ten nácvik odložení v kotci odložit na později, až bude více samostatné a vydrží i samo? Vždyť je to ještě mimino!

Uživatel s deaktivovaným účtem

10.7.2019 06:58

Falko0704 napsal(a):
Dobrý den, mám tříměsíční štěně a každý den ho zavírám na noc ven, kde má kotec a v ní boudu, jenže je tu problém, každý den začíná štěkat v 5 hodin ráno a já si s ním nevím rady, zkoušel jsem mu už dát večer víc jídla, aby pak neměl ráno hlad, ale napomohlo to a nechci za ním každé ráno chodit, když zaštěká, aby si na to nezvykl, prosím urgentně o radu, jelikož si už sousedi začínají stěžovat. Předem děkuji za odpovědi

Vzala bych ho v těch 5 ráno domů, dělala jsem to tak i u svýho psa a nemám pocit, že by si na to zvykl, teď je venku v pohodě a zaštěká tak maximálně, když uvidí někoho cizího, kdo u nás nemá co dělat.

Falko0704

10.7.2019 09:09
Falko0704

XXX.XXX.24.167

Děkuji mockrát

10.7.2019 10:02

Je to mimčo...ráno se probudí..samo.. a co má jako dělat...sedět a čekat až se někdo vzbudí a půjde se mu věnovat???

Takže jedna možnost je, jak bylo psáno výše, vzít ho domů na dospinkání, druhá možnost je jít si ustlat k němu do kotce.

Já osobně jsem hodně pohodlnej člověk, pes v posteli pro mě není rozmazlování, ale způsob, jak se ve štěněcím miminkovském období, co nejvíc vyspat, takže bych dala psa ven později...ovčanda šla ven až kolem půl roka, to jsme jí na noc v kotci zavírali a nejenže neměla problém si zvyknout, ale defakto v sedm ráno jsme jí budili.

10.7.2019 10:06

Sice nepíšete, jaký je to plemeno, ale tříměsíční štěně zlaťáka jsme měli v noci nejmíň 2 měsíce ještě doma, spíš víc, pak už bylo teplo.

Falko0704

10.7.2019 13:09
Falko0704

XXX.XXX.24.167

No víte mám ho od června a tehdy jsme měli doma kolem 29 stupňů a šlo vidět, že mu to nesvědčí, proto jsme ho už dávali do kotce, aby měl i čerstvý vzduch

Přidejte reakci

Přidat smajlík