Uživatel s deaktivovaným účtem

Jaký maso jste zkoušela?

no, za prvé bylo dobré štěněti stravu neměnit, nechat ho na té, na které byl u chovatele a převádět postupně
za druhé, co takhle zkusit opravdu MASO, ne konzervy, ale MASO, vařené, syrové.....
zunka741
napsal(a):
Máme doma asi 5dni štěndo(8tydenni) , ale žere spíš s donucením a strašně málo. Zkoušela jsem rýži, maso, konzervu,...., ale nezná to, tak to nechce. Přijde mi pohublá. 😢Jak dlouho vám štěndo nežralo?
Tak hlavně prvním dny máte pokračovat stejně, jak bylo štěně zvyklé u chovatele. Každý seriózní chovatel dává ke štěněti "návod k použití" včetně rozpisu kdy a čím bylo štěně krmeno, většinou dostanete i startovací balíček granulí, na které je štěně zvyklé. Pokud tyto informace nemáte, volejte chovateli a zjistěte si je. Teprve postupně pak převádějte štěně na to, jak chcete krmit vy, ať to budou granule, vařená strava či barf.

barf máme toho králíka speciálně pro psy
barf není konzerva!
jedno moje štěně začalo žrát poté, co jsem mu přestala do granulí cokoliv přimíchávat (a teda koupila jiné granule než co měl od chovatele)
druhé štěně začalo žrát (a on přestal úplně a zcela konzumovat granule od chovatele) poté, co mi málem sežralo ruku s kuřecím krkem a při syrovém už zůstalo
napsal(a):
barf máme toho králíka speciálně pro psy
barf není konzerva!
jedno moje štěně začalo žrát poté, co jsem mu přestala do granulí cokoliv přimíchávat (a teda koupila jiné granule než co měl od chovatele)
druhé štěně začalo žrát (a on přestal úplně a zcela konzumovat granule od chovatele) poté, co mi málem sežralo ruku s kuřecím krkem a při syrovém už zůstalo
měl jsem štěně, které začalo pořádně žrát až ve 3 měsících. Do toho věku jsem jen vymýšlel co dobrého mu dát, krmil ji z ruky, přesvědčoval ji. Pak se to zlomilo.
zunka741
napsal(a):
Nebojte dostala jsem instrukce. Ano vím co papalo, a barf máme toho králíka speciálně pro psy. Chtěla jsem to ovonět ty granulky. Je možné, že ještě teskní po mamince a proto nežere? (dělá u toho i blbosti)
Jestli dělá blbosti,tak prostě nemá čas žrát. Jednu takovou výtečnici mám zrovna doma, v pondělí jí byly tři měsíce, už se to trošku zlepšilo, ale jinak dosud krmení z ruky, neustálé upozorňování,že teď se jí atd. Protože ta přijde k misce (tu si vyštěkává), čuchne,ochutná a v tu chvíli mi deset dalších záležitostí nutně k řešení. Oblíznout mámu, skočit na strejdu, ježiš, tamhle se něco ozvalo, juuu zafoukal větříček, jééé,tuhle hračku na konci místnosti jsem už asi minutu nemordovala.... prostě nemá čas žrát. A k tomu je to vybíravka, po měsíci už vím,že droby nee, zelenina nee, ryby nee všechno s dršťkama joo a všechno s kostí taky joo přitom ještě se sourozenci byla největší pažravka z vrhu,ale s odchodem konkurence a zjištěním,že jí to dospěláci nesežerou to začala vidět jinak. To jediný trochu funguje,když fakt stávkuje,nabrat z misky maličko a dát to někomu jinýmu. Btw mít jí na granulích a konzervě,tak věřím,že zrovna ona klidně chcípne hlady

janaa
napsal(a):
Jestli dělá blbosti,tak prostě nemá čas žrát. Jednu takovou výtečnici mám zrovna doma, v pondělí jí byly tři měsíce, už se to trošku zlepšilo, ale jinak dosud krmení z ruky, neustálé upozorňování,že teď se jí atd. Protože ta přijde k misce (tu si vyštěkává), čuchne,ochutná a v tu chvíli mi deset dalších záležitostí nutně k řešení. Oblíznout mámu, skočit na strejdu, ježiš, tamhle se něco ozvalo, juuu zafoukal větříček, jééé,tuhle hračku na konci místnosti jsem už asi minutu nemordovala.... prostě nemá čas žrát. A k tomu je to vybíravka, po měsíci už vím,že droby nee, zelenina nee, ryby nee všechno s dršťkama joo a všechno s kostí taky joo přitom ještě se sourozenci byla největší pažravka z vrhu,ale s odchodem konkurence a zjištěním,že jí to dospěláci nesežerou to začala vidět jinak. To jediný trochu funguje,když fakt stávkuje,nabrat z misky maličko a dát to někomu jinýmu. Btw mít jí na granulích a konzervě,tak věřím,že zrovna ona klidně chcípne hlady
Je to úplně přesný, jak kdybych psala já o té svojí

janaa
napsal(a):
Její matka byla to samý a dneska je zní normální pažravej labík, tak doufám,že to tak dopadne i u ní
Mimo téma, u vás to vypukne o víkendu?
Jj, vypukne, zítra jedeme