Carloss

XXX.XXX.52.3
Zdravím, chtěl bych se zeptat jak dlouho vaše fenka při hárání nežrala? Moje hárá zatím necelý týden a deset dní nežere, děkuji.
Uživatel s deaktivovaným účtem

to jako fakt?
hárající fena žere teda úplně normálně. jestli ta vaše deset dní nežere, tak má asi problém a konce hárání se taky nemusí dožít.

Naše fenka se teď hárá a žere, jako by se nehárala(hárá od 2.7. ), nemá to zatím žádný vliv.........

Moje fena špatně žere tak první tři dny hárání, ale vždycky to nakonec sežere, protože se bojí, že by jí to sežrali ostatní pažravci. Že by fena nežrala 10 dní vůbec nic, se mi nezdá...
napsal(a):
to jako fakt?
hárající fena žere teda úplně normálně. jestli ta vaše deset dní nežere, tak má asi problém a konce hárání se taky nemusí dožít.
Mně takhle fena nežere po hárání, taky tvrdím, že "nic nežere", ačkoliv samozřejmě něco málo sežere, ale je to tak třetina oproti normálnímu stavu, možná ani to ne. Ranní granule úplně vynechává a večer si z barfový mističky pečlivě vybírá, někdy mám pocit, že nesežrala fakt vůbec nic.
Carloss

XXX.XXX.52.3
Nu ona žrala jen piškoty a maso, ale raději jsem zajel na veterinu a právě ji operují, bohužel zánět dělohy.

Carloss
napsal(a):
Nu ona žrala jen piškoty a maso, ale raději jsem zajel na veterinu a právě ji operují, bohužel zánět dělohy.
A bylo to háránív termínu nebo špinění mimo termín, což může vipadat jako začínající hárání......mě takhle nebožka fena začala špinit mimo termín v devíti letech a domluvili jsme se s vetem na kastraci, pokud budou i změny na děloze a že byly, šla děloha také pryč.
Carloss

XXX.XXX.52.3
Mimo termín, ale ona to nemela moc přesně pravidelně, ale vše kromě žraní vypadalo na hárání
Carloss

XXX.XXX.52.3
Tak je po operaci, vcera vecer zrala piškoty a dnes ráno ani to :-(

Carloss
napsal(a):
Tak je po operaci, vcera vecer zrala piškoty a dnes ráno ani to :-(
To přijde, nebojte.
Carloss

XXX.XXX.1.196
Nejhorší je že do ní musím nacpat antibiotika, ale nedostala ani nic na bolest, prý aby nebyla moc aktivní, operoval ji v pátek k večeru a včera jsme si ji přivezli. Všude se píše max 24 hodin, tak nevím, vcera ještě měla výživu v kapacce

potlačování bolesti pomáhá rekonvalescenci - zvíře se cítí lépe, žere, tělo se nevysiluje.......
Carloss

XXX.XXX.52.3
napsal(a):
potlačování bolesti pomáhá rekonvalescenci - zvíře se cítí lépe, žere, tělo se nevysiluje.......
Díky a jak dloho ta tak trvá?

Naše fena se po kastraci 2 dny chodila nahrbneně, jestli žrala, tak to už si nepamatuju, asi jo, nebožka byla Otesánek, třetí den vyskočila jen tak mimochodem na metrovou zeď a pátý den jsme šly na obvyklou dlouhou procházku- stehy jsem vyndala já doma po týdnu +, a už jsme se šly jen ukázat, jizva jak z plastiky.......ATB krytí inj. při operaci, pak tablety, jestli na bolest už nevím....druhá fena po ortopedických operacích vždy dostala "něco od bolesti" na pár dní....pro inj. na bolest si můžete k doktorovi zítra dojet...jinak já tablety podávám omázlé v másle, nebo kousku točeňáku, pes nesmí u toho moc přemýšlet a kousat spíš musí být chtivý a hltat, takže psa třeba hodně navnadím a pak hodím dva prázdné kousky, další nacpanej práškem a hned novej, prostě aby pes moc nekousal...a nedělat z toho kovbojku, prostě jen tak , mimochodem u snídaně...a šup tam s nima.
Moyda
napsal(a):
Nevím možná bude rozdíl v operaci jinak zdravého psa a psa který už týden bojoval se zánětem, třeba bude potřebovat víc času. Ale ATB do ní určitě dostat a klidně i něco na bolest, ona ta bolest jí může způsobit to nechutenství.
na bolest po trhání zubů dostal náš pes čípky do zadku protože měl problémy se zažíváním. Nebyl problém do něj léky dostat
Carloss

XXX.XXX.52.3
Ona má ATB Amoksiklav 1g ráno a večer po půl tabletě, ráno to nakonec snědla s piskotem, odpoledne už si dala trochu masa a trochu masové taštičky. Ještě jsem ji přikoupil pivovarské kvasnice (v lékárně nic jiného neměla) ty taky měla v piškotech, ale hlavně spí, tak snad se to zlepsi co nejdrive