Zvracení a průjem po hrušce?

Přidejte téma
Přidejte téma
Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
13.7.2019 12:30
PumaCZ

XXX.XXX.219.201

Ahoj,
myslite, ze je mozne, aby psa tak strasne rozhodila jedna sezrana zrala hruska?
Hachi byl rano uplne v pohode, lital, zlobil. Po prochhajde dostal notmalne najist granule s kloubnim pripravkem a vse v pohode. Nasledne ale tak za deset minut ukradl ze stolu hrusku a sezral ji.
Pak byl asi tak pul hodiny v pohode a nasledne se snad trikrat ci ctyrikrat pozvracel (presne cislo nevim, protoze po prvnim zvraceni jsem mu sla vycistit pelech atd a kdyz jsem prisla zpet, bylo videt, ze se minimalne jeste dvakrat vyzvracel, ale to stihl bohuzel zase sezrat..
Pak jsme sli ven, kde mel bohuzel i prujem.
Ted lezi a je videt, ze mu neni vubec dobre.
Pred cca dvema tydny sezral kus kozene hracky, tak nevim, zda to muze mit s tim neco spolecneho, nebo zda neco sezral nepozorovane venku, .. Proste vubec netusim.
Mame jet radeji k vetovi nebo pockat?
Chystam se mu ted dat trochu varene ryze s kurecim masem a mrkvi.

13.7.2019 12:42
lupus4

XXX.XXX.205.61

Moji psi hrušky milovali (spadaný) byly vždy první na řadě, pak dle toho "kopice odpadu " ne zcela "vytvarovaného" ... hrušky se nebojte.
spíš ji jen rychle zlhtal - aby nebyl dopaden a pak si jí napodruhé dal už v klídku...

13.7.2019 17:52
PumaCZ

XXX.XXX.254.130

Mne prave vydesilo, ze zvracel vickrat. Kdyby jen jednou, tak bych to vubec neresila. A take mu bylo ocividne dost blbe. Ted uz vypada, ze je snad vsechno v poradku :)
Diky za uklidneni :))

13.7.2019 18:04
sisi58

XXX.XXX.191.1

A nesežral něco na té procházce,co jste předtím byli? Psi jsou v tomhle hrozně rychlí.

13.7.2019 18:07
lupus4

XXX.XXX.205.61

psa , kterej běhá 14 dní s "neporušeným" klackem ze špízu v útrobách, toho jen tak něco "nezaskočí"

15.7.2019 15:15
PumaCZ

XXX.XXX.219.201

Tak hruška to nebyla, ale asi nám v nestřeženém okamžiku sežral či minimálně olíznul nějaký cizí výkal, kterých jsou tu bohužel díky nezodpovědným pejskařům mraky. Nakonec totiž dostal úplně vodový průjem a bylo vidět, že je mu vážně blbě, takže jsme nakonec stejně u toho veterináře skončili.

Připadám si tu už vážně jako naprostý d.e.b.i.l, jelikož každou procházku kromě odpadu od svého psa vysbírávám i cizí Přitom tu máme všude koše i s pytlíky. Tohle vážně nepochopím.. A ano, vím, že tu pláču na špatném hrobě, ale potřebovala jsem si postěžovat :/

Uživatel s deaktivovaným účtem

15.7.2019 15:24
Uživatel s deaktivovaným účtem

PumaCZ napsal(a):
Tak hruška to nebyla, ale asi nám v nestřeženém okamžiku sežral či minimálně olíznul nějaký cizí výkal, kterých jsou tu bohužel díky nezodpovědným pejskařům mraky. Nakonec totiž dostal úplně vodový průjem a bylo vidět, že je mu vážně blbě, takže jsme nakonec stejně u toho veterináře skončili.

Připadám si tu už vážně jako naprostý d.e.b.i.l, jelikož každou procházku kromě odpadu od svého psa vysbírávám i cizí Přitom tu máme všude koše i s pytlíky. Tohle vážně nepochopím.. A ano, vím, že tu pláču na špatném hrobě, ale potřebovala jsem si postěžovat :/

To je smůla. Náš to taky potkalo mezi druhým a třetím očkováním, někde oliznul něco infikovaného a než jsme se nadali, měli jsme atb skoro 3 týdny. Člověk furt kouká kde snupe a oni jsou občas rychlejší než mor 😞
Přeji ať se z toho co nejrychleji dostanete 🌺

15.7.2019 15:29
PumaCZ

XXX.XXX.219.201

Uživatel s deaktivovaným účtem napsal(a):
To je smůla. Náš to taky potkalo mezi druhým a třetím očkováním, někde oliznul něco infikovaného a než jsme se nadali, měli jsme atb skoro 3 týdny. Člověk furt kouká kde snupe a oni jsou občas rychlejší než mor 😞
Přeji ať se z toho co nejrychleji dostanete 🌺

Díky :)
My se ho právě také snažíme pořád hlídat, ale jak říkáte, někdy je pes vážně rychlejší a člověk to ani nezaregistruje :/

Přidejte reakci

Přidat smajlík