Nejkvalitnější granule

Přidejte téma
Přidejte téma
Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků

MarketaNovakova

15.7.2019 10:14
MarketaNovakova

XXX.XXX.189.94

Dobry den, oteviram takovou osemetnou diskuzi. Za par dni si poridime stenatko (male plemeno, okolo 2kg) a rozhodujeme se, jake granulky vybrat. A co vitaminy? Hodne pozitivnich ohlasu jsem cetla na lososovy olej. Neohlizim se na cenu, chci opravdu kvalitni granule i vitaminy. Plus kdybyste meli jeste nejake napady na konzervy, pamlsky atd....Prosim nepiste mi o varene ani syrove strave. Dekuji

Bentley

15.7.2019 12:36
Bentley

XXX.XXX.197.98

Tak tohle ošemetné je, protože každý doporučí to, co sedne jeho psovi....a to co sedne jemu, nemusí sednout tomu vašemu. :-)
Nejprve bych se rozhodně zeptala čím krmí chovatel a jak na to pejsek prospívá, zda vyhovuje nebo ne.Určitě neměnit ze dne na den, ale při přechodu určitě nové granule pomalu přimíchavat.
Taky záleží jak kvalitními granulemi chovatel krmí a dle toho postupně měnit.
Z té střední třídy za mě Brit care nebo Carnilove, ty lepší už bych viděla jako Annamaet, ND, Marp, Essential,Orijen,Wolfsblut,Acana,.....výběr je opravdu veliký.
Co se týká konzerv, tak bych vybírala ty, které obsahují jen maso ...takže super je třeba Falco, Pet farm family,,Marp......
Pamlsky - sušené maso, používím ZiwiPeak (ale to je docela raketa), nebo peču sušenky z jater.
Jinak lososový olej je hlavně na srst, ale pokud zvolíte kvalitní granule, doplňky nejsou potřeba.

Uživatel s deaktivovaným účtem

15.7.2019 14:32
Uživatel s deaktivovaným účtem

Bentley napsal(a):
Tak tohle ošemetné je, protože každý doporučí to, co sedne jeho psovi....a to co sedne jemu, nemusí sednout tomu vašemu. :-)
Nejprve bych se rozhodně zeptala čím krmí chovatel a jak na to pejsek prospívá, zda vyhovuje nebo ne.Určitě neměnit ze dne na den, ale při přechodu určitě nové granule pomalu přimíchavat.
Taky záleží jak kvalitními granulemi chovatel krmí a dle toho postupně měnit.
Z té střední třídy za mě Brit care nebo Carnilove, ty lepší už bych viděla jako Annamaet, ND, Marp, Essential,Orijen,Wolfsblut,Acana,.....výběr je opravdu veliký.
Co se týká konzerv, tak bych vybírala ty, které obsahují jen maso ...takže super je třeba Falco, Pet farm family,,Marp......
Pamlsky - sušené maso, používím ZiwiPeak (ale to je docela raketa), nebo peču sušenky z jater.
Jinak lososový olej je hlavně na srst, ale pokud zvolíte kvalitní granule, doplňky nejsou potřeba.

V poslední větě nemáte pravdu. Záleží na mnoha faktorech.

Bentley

15.7.2019 14:39
Bentley

XXX.XXX.197.98

Uživatel s deaktivovaným účtem napsal(a):
V poslední větě nemáte pravdu. Záleží na mnoha faktorech.

dobře, souhlasím, že to může být zavádějící...myšleno na zdravého psa

Přidejte reakci

Přidat smajlík