Vallerie

XXX.XXX.49.224
Ahoj,
prosim nevite kde sehnat stenatka s PP jezevcika trpasliciho marle/tygri?
Nemuzu najit zadneho chovatele...pouze mnozirny a to nechci.
Dekuji za odpovedi☺️
Nenapsala jste typ srsti.
Pokud chcete dlouhosrstého, tak ze zbarvení merle odchovává italský chovatel Francesco Lamarca, della Luna Caprese.
https://www.cani.com/allevatori-addestratori-pensioni/allevamento-della-luna-caprese
Prakticky bez šance, kamarádka poustěla loni svoji fenu tygrem se zárukou předání barev. Ve finále dvě stěnda černohnědá a jedno hnědé. Oni vůbec trpaslíci s pp moc nejsou v jakékoliv barvě. Štěňata byla hned zamluvena přez poradkyni chovu. Možná bych to zkusila taky tak kontaktujte poradce ten bude mít přehled.
Janae1

XXX.XXX.160.6
Moyda
napsal(a):
Prakticky bez šance, kamarádka poustěla loni svoji fenu tygrem se zárukou předání barev. Ve finále dvě stěnda černohnědá a jedno hnědé. Oni vůbec trpaslíci s pp moc nejsou v jakékoliv barvě. Štěňata byla hned zamluvena přez poradkyni chovu. Možná bych to zkusila taky tak kontaktujte poradce ten bude mít přehled.
Celkově jezevčíci nejsou, kromě drsnosrstých a jezevčíku bez PP.
Mě by se jednou líbil dluhosrstý standartní jezevčík v černé barvě s pálením, s takovými jsem vyrůstala. Haha, to jsem zvědavá kam pro něj jednou pojedu.
Uživatel s deaktivovaným účtem

Znám v mém okolí dva trpasličí v merle barvě, zkusím se někdy zeptat zda jsou s PP, jednoho má pán, co chodí do lesa s flintou, pokud ho má k myslivosti PP by mít měl, má i fenku- černou s pálením. druhého má voják - asi rodinný pes.
Kontaktujte poradkyni chovu pro dlouhosrsté miniatury p. Burešovou,měla by mít přehled o nakrytých fenkách. Kontakt najdete na www.kchj.cz. Pak co vím, tak tygrované dlouhosrsté miniatury chová CHS Of Elven Star a CHS Gold Madeira. Tam by dokonce měli mít nakryto.