Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
19.7.2019 20:42
Lena33

XXX.XXX.97.17

Ahoj, dneska jsme meli takovy problem. Na prochazce jsme nepotkali zadneho psa ani jine zvire a tesne u domu se divam a psice radi a vykousava si brouky z noh a bricha. Mam podezreni na blechy, hned jsem ji vykoupala...obcas jeste nejakoj mrsku najdu, ale jista si nejsem. Nikdy jsem nevidela ani neslysela, ze by blechy ,,zautocily" na psa z travy a v takovem mnozstvi. Bylo jich asi 20! Jinak mame bravecto. Tak snad prezivsi brzo pojdou. Ehmm..lip to vyfotit neslo.

Uživatel s deaktivovaným účtem

19.7.2019 22:02
Uživatel s deaktivovaným účtem

Kloši? vypadá to jako klíště s křidélkama nebo jiná havěť z trávy,já mám klošů plné vlasy z lesa, v autě si je po cestě domu taky vybírám- lechtaj a dost slušně koušou.

19.7.2019 22:05
Lena33

XXX.XXX.97.17

To bylo prvni co jsem hledala, ale fakt to vic vypada jako blecha nez klos :(

19.7.2019 22:06
Lena33

XXX.XXX.97.17

A skace to jako blecha..
Teda az to po koupani uschlo. Par se jich pokusilo utect :D

19.7.2019 22:45
Inspektor Pišišvor

XXX.XXX.48.73

Lena33 napsal(a):
A skace to jako blecha..
Teda az to po koupani uschlo. Par se jich pokusilo utect :D

Na té první fotce jsem si taky říkala, že to je kloš, protože blecha je víc placatá, ale na té poslední je fakt blecha ...

19.7.2019 23:28
Lena33

XXX.XXX.97.17

A to se blechy valej nekde v trave a naskacou v houfu na psa? Jako byla jsme si skoro jista, ze je to blecha :( co ted? Uz je to par hodin a zadnou jsem nevidela...pes umytej, vykartacovanej, vse vyprane na 90, ja taky vydrbana :D zitra zajdu do lekarny pro neco...co dal? Psiska je bytova, 8 mesicu stara a postelova. Nechci nic podcenit.

20.7.2019 05:41
Dája6

XXX.XXX.175.225

Lena33

Dobrý den,
vše jste již udělala, nic víc nejde udělat. Už budete mít klid.
Já taky sem tam najdu blechu, ze začátku jsem to řešila do puntíku jak vy, ale časem jsem přišla na to, že stačí jen vykoupat pokud už mají ochranu.
Mám tři psy a to panelákové a chalupářské
Blechy opravdu můžou číhat i v trávě, dokonce na sídlišti mezi panelákem stačí aby se prošel ježek, veverka.....atd. Klíšťata a blechy vždy chytíme v městě dřív než na chalupě.
Dája

20.7.2019 15:25
Inspektor Pišišvor

XXX.XXX.197.228

Lena33 napsal(a):
A to se blechy valej nekde v trave a naskacou v houfu na psa? Jako byla jsme si skoro jista, ze je to blecha :( co ted? Uz je to par hodin a zadnou jsem nevidela...pes umytej, vykartacovanej, vse vyprane na 90, ja taky vydrbana :D zitra zajdu do lekarny pro neco...co dal? Psiska je bytova, 8 mesicu stara a postelova. Nechci nic podcenit.

Mohl tam být ježek, nebo jeho zdechlina

20.7.2019 21:27
Lena33

XXX.XXX.96.188

Zivej tam nebyl a dneska sem koukala a ani zdechlina nikde. Jen tam je navezena nova hlina. Kazdopadne jsme uz zadnou zivou ani mrtvou blechu nenasla. Takze snad sem ty mrchy splachla vsechny.

Přidejte reakci

Přidat smajlík