Dobrý den – moje fenka zvrací v autě

Kříženec
Přidejte téma
Přidejte téma
Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
20.7.2019 20:02
TynaKedzitka

XXX.XXX.248.245

Dobrý den chtěla bych se zeptat moje fenka zvrací v autě když jedeme déle, v srpnu máme jet na dovolenou tak bych se chtěla zeptat jestli nemáte nějakou radu co stím.
Před jízdou ji nedáváme najíst a jezdíme i s otevřenýma okýnkama.

Karelbel

20.7.2019 21:22
Karelbel

XXX.XXX.79.12

Dobrý den.

20.7.2019 21:24
sisi58

XXX.XXX.191.1

Veterinář?

20.7.2019 21:38
lesnížínka

XXX.XXX.148.5

Kinedryl, dávkování jako pro děti.

20.7.2019 22:27
fikovnice

XXX.XXX.148.89

TynaKedzitka napsal(a):
Dobrý den chtěla bych se zeptat moje fenka zvrací v autě když jedeme déle, v srpnu máme jet na dovolenou tak bych se chtěla zeptat jestli nemáte nějakou radu co stím.

Mně zabírá jen Cerenia. Ale dávám, resp. dávala jsem ji kocourovi. Navíc injekčně.

Uživatel s deaktivovaným účtem

20.7.2019 22:46

A vidi z auta ven?

20.7.2019 23:51
b.k

XXX.XXX.210.197

TynaKedzitka napsal(a):

Spolehlivě zabírají "gumový medvídci" ..želatinové bonbony za pár kaček a lepší než Kynedryl..

21.7.2019 11:05
TynaKedzitka

XXX.XXX.248.245

Uživatel s deaktivovaným účtem napsal(a):
A vidi z auta ven?

ano vidí

21.7.2019 11:05
TynaKedzitka

XXX.XXX.248.245

b.k napsal(a):
Spolehlivě zabírají "gumový medvídci" ..želatinové bonbony za pár kaček a lepší než Kynedryl..

Děkuji

21.7.2019 11:08

TynaKedzitka napsal(a):
ano vidí

nekdy je problem v tomto. je jim zle z te ubihajici krajiny

21.7.2019 12:47
lesnížínka

XXX.XXX.148.5

Uživatel s deaktivovaným účtem napsal(a):
nekdy je problem v tomto. je jim zle z te ubihajici krajiny

Mě taky Ale vím to a vím už, jak se mám ven dívat, tedy víceméně jen před sebe. Pokud bych si chtěla třeba něco číst...tak to bliju jak Amina s jistotou
Worick už sice nezvrací, ale nedělá mu dobře ležet, takže nemůžeme jezdit daleko, protože v SUV v ,,kufru", pokud není unavený tak, že padá na hubu stojí a chytá balanc, sem tam v zatáčce samozřejmě spadne, i když s ním jezdíme pomalu...

22.7.2019 13:19
fikovnice

XXX.XXX.135.131

lesnížínka napsal(a):
Mě taky Ale vím to a vím už, jak se mám ven dívat, tedy víceméně jen před sebe. Pokud bych si chtěla třeba něco číst...tak to bliju jak Amina s jistotou
Worick už sice nezvrací, ale nedělá mu dobře ležet, takže nemůžeme jezdit daleko, protože v SUV v ,,kufru", pokud není unavený tak, že padá na hubu stojí a chytá balanc, sem tam v zatáčce samozřejmě spadne, i když s ním jezdíme pomalu...

Jo, s tím čtením to mám stejně... Obecně čím jsem starší, tak strašně nerada vůbec sedám k někomu do auta, nejlépe, když si vše můžu odřídit sama. Doporučuje se při kinetóze dívat se na nějaký pevný bod v dáli, ale to se jaksi psům vysvětlit nedá. Já mám jednoho kocoura s tak šílenou kinetózou, že jsem to doposud nezažila. Jednou se mi chudák nejen pozvracel, ale i pokadil jak mu bylo zle. A světě div se, zabírá mu Cerenia. Jenže je to injekce, což taky každej nezvládne a jedna stojí kolem stovky. Já to mám jako zálohu, kdybych s ním musela na veterinu; jinak zatím vetka jezdí k nám, když je něco třeba...

Přidejte reakci

Přidat smajlík