Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků

Karri

22.7.2019 14:51
Karri

XXX.XXX.168.216

Dobrý den, ráda bych se poradila. Syn touží po pejskovi, je vážně nemocný a tak bych mu chtěla tuto radost dopřát. Bohužel se s jeho nemocí pojí určitá omezení. Mimo jiného je mírný astmatik. Pejsek by měl být malý a nenáročný na pohyb (syn nemůže chodit na dlouhé procházky, je na invalidním vozíčku), lože kratší venčení. Také je důležité, aby příliš neštekal (bydlíme v paneláku a během školy bude doma sám) a aby příliš nelínal (astma). Vím, že techto omezení je mnoho, proto bych se ráda poradila s vámi, aby pejsek nestrádal. Za to vše bude mít pejsek spousty lásky..

22.7.2019 17:18
GAELLE

XXX.XXX.55.67

mexický naháč?

Karri

22.7.2019 17:57
Karri

XXX.XXX.31.23

GAELLE napsal(a):
mexický naháč?

Děkuji za typ, pročtu si o něm více 😊.

22.7.2019 18:13
Markéta80

XXX.XXX.176.4

pokud nevadí trimování tak bruselský nebo belgický grifonek. Malý pejsek, naše neštěkají vůbec, chlupy nepouští. 2 děti ze 3 mají astma a ok

Karri

22.7.2019 18:27
Karri

XXX.XXX.31.23

Markéta80 napsal(a):
pokud nevadí trimování tak bruselský nebo belgický grifonek. Malý pejsek, naše neštěkají vůbec, chlupy nepouští. 2 děti ze 3 mají astma a ok

Děkuji, je nádherný, 😊 ale píší, že potřebují hodně pohybu.. Jakou s tím máte prosím zkušenost?

22.7.2019 19:16
GAELLE

XXX.XXX.55.67

vyberpsa.cz

22.7.2019 19:40
Markéta80

XXX.XXX.176.4

Karri napsal(a):
Děkuji, je nádherný, 😊 ale píší, že potřebují hodně pohybu.. Jakou s tím máte prosím zkušenost?

naše rozhodně ne, oni se fakt přizpůsobí

22.7.2019 19:43
Markéta80

XXX.XXX.176.4

náš trojlístek , ta nejmenší je brabantík, jen hladkosrstý grifonek

Uživatel s deaktivovaným účtem

22.7.2019 19:51

Markéto80, ačkoliv toto plemeno není mým šálkem kávy, tak tvůj trojlístek je prostě úchvatný

Karri

22.7.2019 20:10
Karri

XXX.XXX.31.23

Markéta80 napsal(a):

Děkuji, vypadá to na jasnou volbu 😊. A jsou hladké na hlazení? Promiňte za možná hloupou otázku 🙃

22.7.2019 20:13
GAELLE

XXX.XXX.55.67

Markéta80 napsal(a):

to štěňátko je fakt nádherný. Asi je to tím že je černý. Jinak já preferuji obříky

22.7.2019 20:16
barevnalentilka

XXX.XXX.102.19

Markéta80 napsal(a):

Nádherní pejsci

Super článek o nich byl v PPČ, mně dooost zaujali, ačkoli jsem na o trochu větší pejsky. Myslím, že by stálo za to, se na ně zaměřit.

22.7.2019 20:29
Markéta80

XXX.XXX.176.4

Karri napsal(a):
Děkuji, vypadá to na jasnou volbu 😊. A jsou hladké na hlazení? Promiňte za možná hloupou otázku 🙃

je to to samé jen hladkosrsté,ale z ní chlupy padat budou. Hrubosrsté 2-3x za rok trimuji a chlupy žádné. Jo hladit, pusinkovat to milují . Nejspokojenější jsou když jsme všichni doma. Prostřední syn je postižený a k němu se chovají jinak, lehnou si k němu nebo na něj a vydrží hodiny jen tak ležet

22.7.2019 20:32
Markéta80

XXX.XXX.176.4

Uživatel s deaktivovaným účtem napsal(a):
Markéto80, ačkoliv toto plemeno není mým šálkem kávy, tak tvůj trojlístek je prostě úchvatný

děkuji, jo na placatý čumáčky každý není. Ale ač jsem tohle plemeno nechtěla tak už u první bylo jasné že jiné plemeno nechci. Jen ted už jsme dlouho touila po celočerné brabantičce což byl teda dost problém

a sbírka plyšáků, manžel říká že je jako princezna na hrášku

22.7.2019 20:34
Markéta80

XXX.XXX.176.4

GAELLE napsal(a):
to štěňátko je fakt nádherný. Asi je to tím že je černý. Jinak já preferuji obříky

mám slabost pro černé psy a vždy jsme měla světlé . Do bytu menší ideál a těžko bych jich mohla mít víc Navíc 3 barvy brabantíků a hrubosrstých

22.7.2019 20:39
Markéta80

XXX.XXX.176.4

barevnalentilka napsal(a):
Nádherní pejsci

Super článek o nich byl v PPČ, mně dooost zaujali, ačkoli jsem na o trochu větší pejsky. Myslím, že by stálo za to, se na ně zaměřit.

jedno velké mínus fat mají ač jsme říkala že tohle se mne nestane Prý jeden grifonek nestačí a já si říkala že mne jeden teda stačit bude a to nejstarší má teprve 3 roky v září Ale oni jsou fakt tak nenároční a vděční za sebemenší pohlazení . Hlídači a venkovní psy to nejsou. Ale jako společník, k dětem a pokud se někomu líbí placatý čumáček tak fajn. Ani v létě netrpí jako jiné placatky Agresivita žádná, i nejmenší přijaly, starší teda za pár dní,ale mladší fenka se jí hned ujala a je furt u ní

Karri

22.7.2019 20:45
Karri

XXX.XXX.31.23

Markéta80 napsal(a):
je to to samé jen hladkosrsté,ale z ní chlupy padat budou. Hrubosrsté 2-3x za rok trimuji a chlupy žádné. Jo hladit, pusinkovat to milují . Nejspokojenější jsou když jsme všichni doma. Prostřední syn je postižený a k němu se chovají jinak, lehnou si k němu nebo na něj a vydrží hodiny jen tak ležet

Markéto moc děkuji, hodně jste mi pomohla, myslím, že máme vybráno 😊.. Teď ještě sehnat štěňátko.. Díky 😊

22.7.2019 20:57
barevnalentilka

XXX.XXX.102.19

Markéta80 napsal(a):
jedno velké mínus fat mají ač jsme říkala že tohle se mne nestane Prý jeden grifonek nestačí a já si říkala že mne jeden teda stačit bude a to nejstarší má teprve 3 roky v září Ale oni jsou fakt tak nenároční a vděční za sebemenší pohlazení . Hlídači a venkovní psy to nejsou. Ale jako společník, k dětem a pokud se někomu líbí placatý čumáček tak fajn. Ani v létě netrpí jako jiné placatky Agresivita žádná, i nejmenší přijaly, starší teda za pár dní,ale mladší fenka se jí hned ujala a je furt u ní

Aneb, nikdy neříkej nikdy
Právě v PPČ bylo napsáno (a pěkně popsáno, asi víte ), jak jsou "návykoví"

22.7.2019 21:39

Uživatel s deaktivovaným účtem napsal(a):

Mám úplně stejný názor....zrovna jsem teď zkoukla foto a rozplývám se ..

Jo a Markétko, už jsem díky vám "postižená"....nikdy tyhle psy mít nebudu, jsem tak nějak fanda jiné kategorie, ale zrovna dneska šla kolem paní s hnědou chlupatou "příšerkou"...omlouvám se, ale nejsem štonc si zapamatovat, která se jak jmenuje-plemeno a už mi fakty připadaj roztomiloučký.

24.7.2019 15:29
Lexaurin

XXX.XXX.249.250

Hlavne je potreba zajit se synem k chovateli plemene, ktere si vyberete a at se s nim syn poradne pomuchla abyste videla reakci. Ja jsem si jako alergik astmatik poridila havanskeho psika , nelina, lze ho mit ostrihaneho , pak pribyla fenka stejne rasy a tibetsky terier- toho nedoporucuji, je akcni moc. Havanaci se naprosto prizpusobi, jsou schopni prolezet se mnou tyden, kdyz jsem nemocna.
Jinak doporucuji po zkusenosti fenku. Kluk si musi udelat rajony,holky se vyvenci klidne u domu a mazou domu

Karri

29.7.2019 16:29
Karri

XXX.XXX.168.216

Lexaurin napsal(a):
Havanka Dickinka

Moc děkuji za rady 🙂. Mohu se zeptat, jestli je Vaše havanka uštěkaná? Bydlíme v paneláku.. Jinak je moc krásná 🙂

Haffoboss

10.8.2019 14:01
Haffoboss

XXX.XXX.112.8

Nebo prostě nějaký malý Voříšek😉 Bývají málo nemocní a každej je originál😉

Přidejte reakci

Přidat smajlík