Uživatel s deaktivovaným účtem

Mám doma štěně cca 10 dní a návštěvy normálně přijímáme. Mezi cizí psy a do cizího prostředí budeme chodit až po ukončeném očkování za asi 2 týdny, teď přesně nevím datum, ale mám je zapsané v očkováku.

Jestli jsem pochopila, tak nejde o "nějakou" návštěvu, ale o návštěvu (z) rodného domova.
My jsme se byli na náš odchov podívat cca v 1/2 roce. Statečně na nás za plotem štěkal, ale jen než si čuchnul. Pak se tetelil blahem, kdo že to za ním přijel.
Asi se mi bude leckdo smát, ale když se k nám v 11 letech vrátil, věděl.......( kdo je máma, kdo je brácha )
Ano, pochopila. Otcem a matkou jsem myslela fenu a psa, rodiče od zmíněného štěňátka. Máme boxiky a jsou zvyklí s námi chodit všude. Teď jak byly štěňátka, tak se na výlety nejezdilo a tak jsem si říkala, že bychom se stavili na návštěvu za malou. Má k dispozici zahradu, kde by si mohli pohrát a vyběhat se. Jen mám obavy, aby si nějak nevzpomněla na "rodný pach" nebo tak a netesknila.

Tak to s určitě vzpomene, určitě vás pozná. Jde o to, jak už je sžitá s novým domovem, jestli bude radši tam a nebo v rodném. Otázka také je, jak se k ní bude chovat fena-matka.
Většinou jsou feny rády, že se těch malých otrapů zbaví. ( To jen ženské si ty své mamánky hýčkají i v dospělosti :-)) )
Asi bych jela na výlet jinam.

Já si myslím, že je to brzo navštěvovat štěně s jeho matkou a otcem, i když teda nepíšete, po jak dlouhé době by to bylo. Někteří chovatelé dělávají setkání svých vrhů až tak v roce jako společnou oslavu narozenin třeba. A nebo se setkají někde na neutrální půdě a s více psy. Mně se ani moc nelíbilo, když lidi, od kterých jsem si osvojila skoro dvouletého psa, chtěli už po třech měsících přijet na návštěvu, nakonec jim to teda časově nevyšlo.

"Mně se ani moc nelíbilo, když lidi, od kterých jsem si osvojila skoro dvouletého psa, chtěli už po třech měsících přijet na návštěvu, nakonec jim to teda časově nevyšlo".
Tak ti by zasloužili.....Psa se zbavit a pak ho chtít mást. Dospělý pes si přece pamatuje daleko déle než 3 měsíce.
Sraz štěňátek k ročním narozeninám - je tak akorát.
napsal(a):
Já si myslím, že je to brzo navštěvovat štěně s jeho matkou a otcem, i když teda nepíšete, po jak dlouhé době by to bylo. Někteří chovatelé dělávají setkání svých vrhů až tak v roce jako společnou oslavu narozenin třeba. A nebo se setkají někde na neutrální půdě a s více psy. Mně se ani moc nelíbilo, když lidi, od kterých jsem si osvojila skoro dvouletého psa, chtěli už po třech měsících přijet na návštěvu, nakonec jim to teda časově nevyšlo.
Fakt logické-zbaviť sa psa,ale potom ho chcieť ísť veľkodušne pozrieť.Načo? Prišli nakoniec?

napsal(a):
"Mně se ani moc nelíbilo, když lidi, od kterých jsem si osvojila skoro dvouletého psa, chtěli už po třech měsících přijet na návštěvu, nakonec jim to teda časově nevyšlo".
Tak ti by zasloužili.....Psa se zbavit a pak ho chtít mást. Dospělý pes si přece pamatuje daleko déle než 3 měsíce.
Nebyla jsem z toho nadšená, když mi to oznamovali už při předávání psa, ale neříkala jsem nic, nebo by si ještě rozmysleli mi ho dát :-) Z mýho pohledu byl v hrozným stavu, hubený, bez svalů, teklo mu z oka, výchova veškerá žádná, vůbec nechtěl do vody. Původně jsem si myslela, že bude jen na mazlíka. Dnes je z něho ale úplně jiný pes. Je to takovej hujer, všechno mu jde tak nějak samo. Na začátku července jsme začali chodit na cvičák do začátečníků a dnes už je připravený na OVVR. Moc bych nechtěla, aby mu někdo zase dělal guláš v tom, čí je a kdo jsou ti lidi, co by se na něj přijeli podívat.

napsal(a):
Nebyla jsem z toho nadšená, když mi to oznamovali už při předávání psa, ale neříkala jsem nic, nebo by si ještě rozmysleli mi ho dát :-) Z mýho pohledu byl v hrozným stavu, hubený, bez svalů, teklo mu z oka, výchova veškerá žádná, vůbec nechtěl do vody. Původně jsem si myslela, že bude jen na mazlíka. Dnes je z něho ale úplně jiný pes. Je to takovej hujer, všechno mu jde tak nějak samo. Na začátku července jsme začali chodit na cvičák do začátečníků a dnes už je připravený na OVVR. Moc bych nechtěla, aby mu někdo zase dělal guláš v tom, čí je a kdo jsou ti lidi, co by se na něj přijeli podívat.
...nádhera.......
Nebyla jsem z toho nadšená, když mi to oznamovali už při předávání psa, ale neříkala jsem nic, nebo by si ještě rozmysleli mi ho dát :-)
Před asi 13 lety jsem si vzal Sunnynku, od vola co ji chtěl dát do útulku, tak asi po 3 měs jsme ho potkali a když si jí chtěl pohladit, tak na něj zavrčela a schovala se za mne, pak měla ukrutnou radost, že jsme odešli bez něj...

lupus4
napsal(a):
Nebyla jsem z toho nadšená, když mi to oznamovali už při předávání psa, ale neříkala jsem nic, nebo by si ještě rozmysleli mi ho dát :-)
Před asi 13 lety jsem si vzal Sunnynku, od vola co ji chtěl dát do útulku, tak asi po 3 měs jsme ho potkali a když si jí chtěl pohladit, tak na něj zavrčela a schovala se za mne, pak měla ukrutnou radost, že jsme odešli bez něj...
Hm, taky dobrý. Já teda vůbec nechci předjímat, co by pes udělal, ale jistá si fakt nejsem

napsal(a):
Já teda nevím, ale od odvozu našeho půlroční ho do nového domova jsme byli u chovatelky na návštěvě už třikrát a pesan nikdy neměl problém s tím vrátit se domů. Netesknil, do auta šel sám, vždy kdyz přijedeme, všechny nadšeně přivítá, poblbne se psama a jedeme.

My jsme se s chovatelkou navštěvovaly v podstatě pořád od odběru, poprvé pár týdnů po. Mrně nemělo problém, i když vítalo, šílelo. A vítá dodnes, tedy první "lidskou rodinu", psi to mají jinak. Středobodem světa jsem se stala hned a jsem jím dosud.

také bych to nijak nedramatizovala
chovatelé své odchovy mnohdy objíždí, noví majitelé se štěnětem se staví u chovatelů
potkávají se na akcích......
napsal(a):
Máte doma všetky farby kožúškov

domi.t
napsal(a):
Máte doma všetky farby kožúškov
Ano, to byl záměr, maličká bude nejtmavší.

Moje stenata se v podstate od maminky vubec nikdy neoddelila
Potkavaji se nepravidelne celou dobu.
A funguji normalne - potkaji se, pozdravi, vyblbnou a zase nastoupi kazdy do sveho auta.