Nezabezpečení psa na pozemku + napadení

Přidejte téma
Přidejte téma
Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
23.7.2019 14:58
Sylvie69

XXX.XXX.30.250

Zdravíčko, chtěla bych se podělit o negativní zkušenost co se týče chamtivosti a bezohlednosti některých jedinců.

Mamka byla s mojí fenkou pitbulla na procházce přičemž ze zahrady jednoho rd vyběhl ohař a zaútočil na mou fenku (kterou mamka měla na vodítku), majitel psa přitom stál před domem, celou situaci viděl a nebyl schopný si psa odvolat/odchytit – prostě jen stál a koukal jak jeho pes napadá mého 😡…moje fenka se po chvíli začala bránit a psa chytla za krk a držela ho na zemi… čekala bych, že majitel psa alespoň teď zasáhne, ale ten na moji mamku pouze zavolal, že jde dom pro vodu😡 mezitím moje fenka psa pustila a ten utekl za svým páníčkem. Místo řešení se mamka dočkala zavření brány a nulové reakce na zvonek. 😤 Moje fenka naštěstí vyvázla pouze s drápanci v obličeji, kde jí bohužel zůstanou jizvy 😕
Cca týden na to si na mě pán pitomec našel telefonní kontakt – místo omluvy mi začal vyhrožovat, že pokud mu nezaplatím xy tisíc za veterinu, tak mě dá k soudu🤦‍♀️.. že mám nezvladatelné bojové plemeno, které je labilní a agresivní na psy a na lidi..že se mám probrat takové plemeno dávat na hlídaní matce, apod… 🤮a kdyby psy od sebe neodtrhl, tak moje bojová rasa by zabila jeho mazla (přitom viz. text výše u toho ani nebyl 😀 ) ..poté co jsem mu ve slušnosti napsala, že ode mě neuvidí ani korunu a vysvětlila mu i pádné důvody, tak mě ještě začal urážet.. Tak jsem se tedy už naštvala a šla na policii, zda-li místo incidentu není kamerováno – bohužel ne, ale policista z toho měl dobré „haló“ 😅 čeho je pán schopný, přestože je to všechno jeho vina, když si nezabezpečil pozemek, aby mu pes neutekl. Aneb jak z vlastní neschopnosti a lenosti se pokusit vyrejžovat peníze. 🤑😡

Stalo se vám někdy něco takového?

23.7.2019 16:19
jahodapavel

XXX.XXX.168.150

Stalo, ženská mi vlezla na dvůr, a začala tam hulákat. Psi vystartovali a jeden ji kousl do lýtka. Paní se omlouvala, že ví , že tam neměla co dělat. za 3 dny už psala, že si mám rozmyslet jak ji odškodním. Předal jsem to pojištovně, za půl roku došel dopis od advokáta že mám navíc zaplatit 40 000, jinak na mne podají trestní oznámení a návrh na exekuci. Poslal jsem to na pojištovnu . Za půl roku zase dopis, že to dávají soudu. Vzhledem k tomu, že pojišt. potřebovala rozsudek, tak jsem odpověděl at to klidně dají. Už je to 3 roky a nic se neděje.

23.7.2019 16:28
dark

XXX.XXX.126.37

Lidi jsou vychc*ní a moc se dívají na televizi.

23.7.2019 20:32
b.k

XXX.XXX.210.21

Něco podobného se mě žel stalo. Moje fena napadla a pokousala jinou - obě na volno..Vzhledem k tomu,že převaha byla jednoznačně na straně mé feny zaplatila jsem veškeré vet.výlohy - dokonce i toho jejího psa odvezla k vet.neb paní byla v šoku a neschopná se na svého psa ani podívat..Nicméně i nám po nějaké době začala vypisovat co všechno fence nakoupila a co všechno ještě potřebuje proplatit...no tak s tím už byla poslána do háje ,bylo ji vysvětleno co a jak a už dala pokoj.

Nebylo to příjemné,ale zase jsem odmítla proplácet zbytečnosti,které si sama zakoupila v lékárně.

Uživatel s deaktivovaným účtem

24.7.2019 07:11
Uživatel s deaktivovaným účtem

nezabezpečení psa na pozemku + napadení
to se nám stalo zrovna včera
holt rekreanti
paní když si vyběhla pro psa ani bú ani mú

24.7.2019 08:12
TyVed

XXX.XXX.27.23

Uživatel s deaktivovaným účtem napsal(a):
nezabezpečení psa na pozemku + napadení
to se nám stalo zrovna včera
holt rekreanti
paní když si vyběhla pro psa ani bú ani mú

A co Vy? Já si nějak nedovedu představit, co bych dotyčnému řekl. Jen musím doufat, že až se nám to jednoho dne stane, tak že to nebude pes, který by našim za to stál, nebo dokonce více psů.

Přidejte reakci

Přidat smajlík