Ahoj včera jsem si dovedla malého králika lvíčka je to kluk . po přečtení co a jak se chov králíku .. jsem už byla připravena .. Ted mě jen čekalo seznámit kralička s mojí fenečkou yokr ... kralik byl v přepravce Lili si malého očichala byla divoška jsem ji uklidnila po chvilce už byla lili klidná jsem pochválila a šla ještě dal jsem malého vytáhla Lili ho začala lízat myslím že ne jako ahoj budem kamarádi xD jsem to celé ukončila . připravila klec malému a nechala aby lili si zvykla mohla ke kleci čuchat jen když byla v klidném stavu.. druhy 3 den jsem otevřela klec ( bez přítomnosti psa) jestli malej nebude chtít pomalu prozkoumávat byt kde bude mit volnost běhat po byte.No nevylez .. jsem to tak nechala sedla si k pc zašla na wc zapomněla že je klec otevřena. jsem si pustila film .. jsem si šla dát Bilej sex .. moje fenečka a králik oba v kleci spali vedle sebe kralik v pohode tam po ni šlapal ona ho jen očuchala dala hlavu znova dolu a spala dál... Lili je klidná neni sne-ho ve stresu ale ted zaním pořad chodi si tam lehnout a vyspat .. malej stale nevylezl s klece ven , nevypada že by mu to vadilo ja nevím jestli je to dobře že tam za nim leze i když se chova předpisově , přece jen ta klec ma byt teritorium kralika .. nevím jestli tim nedelam zle tomu malemu hlodavci psa vždy hezky vezmu s klece .....Otázka je vadi že spí malému kraličkovi v kleci pes jak řikam kralik leze po ni nebo tam vedle sebe spí oba ...Ps. pardon za gramatiku
Jistě že vadí. Jednak králík je kořist a pes je lovec, prostě se ten králík nebude cítit komfortně, rozhodně nevěřím že po dvou třech dnech. Možná že časem, po x měsících soužití může být králík pohodě, ale rozhodně ne tak brzo.
A stoprocentně vadí, že mu leze až do klece... kde jinde se ten králík má cítit dobře a bezpečně než ve své kleci? Představte si že vám volně leze do pokoje a do postele něco čeho se instinktivně bojíte... (respektive minimálně u čeho se necítíte dobře a jistě nevíte, že to bude hodné)... co já vím, třeba velký had. Nebo tarantule. I když vám neublíží a pokaždé se po čase zas odebere jinam, asi se vám to nebude líbit a nebudete si říkat jací jste kámoši...
PS: nebylo by rozumnější místo omluvy za gramatiku prostě překlepy umazat (když se ta ifauna tak snaží a má i korekci textu)? Ona to není ani gramatika nebo nějaký pravopis, to jsou místy zcela nesmysly nesrozumitelné.
No tak vedle je vlákno jak pes zadávil kotě, si to přečtěte!
Jinak mám čím dál větší pocit z provokací. Vy píšete:
"Ahoj včera jsem si dovedla malého králika....
A o kousek dál:
"druhy 3 den jsem otevřela klec..."
To nějak časově nesedí, pokud to bylo 3. den. Dále nám oznamujete, že "jste si šla dát "Bilej sex"", i když jen ve filmu. Proč píšete jaké jsou Vaše filmové preference, troufám si říct, že to tady nikoho nezajímá...
No, jak píšu - mám pocit, že se tu množí provokace.
Uživatel s deaktivovaným účtem

Dále nám oznamujete, že "jste si šla dát "Bilej sex"", i když jen ve filmu. Proč píšete jaké jsou Vaše filmové preference, troufám si říct, že to tady nikoho nezajímá...
Bilej sex jsou filmove preferenece ?
u nas se to vzdycky rikalo, kdyz nekdo vyziral lednicku
napsal(a):
Dále nám oznamujete, že "jste si šla dát "Bilej sex"", i když jen ve filmu. Proč píšete jaké jsou Vaše filmové preference, troufám si říct, že to tady nikoho nezajímá...
Bilej sex jsou filmove preferenece ?
u nas se to vzdycky rikalo, kdyz nekdo vyziral lednicku
Fakt? Tak to slyším poprvé. OK, tak to se zadavatelce omlouvám!

fikovnice
napsal(a):
Fakt? Tak to slyším poprvé. OK, tak to se zadavatelce omlouvám!
co se vsechno clovek na psim webu nedozvi, co?