Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
23.7.2019 20:29
PesaKralik

XXX.XXX.104.50

Ahoj včera jsem si dovedla malého králika lvíčka je to kluk . po přečtení co a jak se chov králíku .. jsem už byla připravena .. Ted mě jen čekalo seznámit kralička s mojí fenečkou yokr ... kralik byl v přepravce Lili si malého očichala byla divoška jsem ji uklidnila po chvilce už byla lili klidná jsem pochválila a šla ještě dal jsem malého vytáhla Lili ho začala lízat myslím že ne jako ahoj budem kamarádi xD jsem to celé ukončila . připravila klec malému a nechala aby lili si zvykla mohla ke kleci čuchat jen když byla v klidném stavu.. druhy 3 den jsem otevřela klec ( bez přítomnosti psa) jestli malej nebude chtít pomalu prozkoumávat byt kde bude mit volnost běhat po byte.No nevylez .. jsem to tak nechala sedla si k pc zašla na wc zapomněla že je klec otevřena. jsem si pustila film .. jsem si šla dát Bilej sex .. moje fenečka a králik oba v kleci spali vedle sebe kralik v pohode tam po ni šlapal ona ho jen očuchala dala hlavu znova dolu a spala dál... Lili je klidná neni sne-ho ve stresu ale ted zaním pořad chodi si tam lehnout a vyspat .. malej stale nevylezl s klece ven , nevypada že by mu to vadilo ja nevím jestli je to dobře že tam za nim leze i když se chova předpisově , přece jen ta klec ma byt teritorium kralika .. nevím jestli tim nedelam zle tomu malemu hlodavci psa vždy hezky vezmu s klece .....Otázka je vadi že spí malému kraličkovi v kleci pes jak řikam kralik leze po ni nebo tam vedle sebe spí oba ...Ps. pardon za gramatiku

23.7.2019 20:38
b.k

XXX.XXX.210.21

Tipla bych,že mu to musí vadit dost. Nenechala bych to psa dělat,..aby jste za pár dnů neplakala ,že je po králíkovi..

24.7.2019 13:23
boikana

XXX.XXX.64.140

Jistě že vadí. Jednak králík je kořist a pes je lovec, prostě se ten králík nebude cítit komfortně, rozhodně nevěřím že po dvou třech dnech. Možná že časem, po x měsících soužití může být králík pohodě, ale rozhodně ne tak brzo.

A stoprocentně vadí, že mu leze až do klece... kde jinde se ten králík má cítit dobře a bezpečně než ve své kleci? Představte si že vám volně leze do pokoje a do postele něco čeho se instinktivně bojíte... (respektive minimálně u čeho se necítíte dobře a jistě nevíte, že to bude hodné)... co já vím, třeba velký had. Nebo tarantule. I když vám neublíží a pokaždé se po čase zas odebere jinam, asi se vám to nebude líbit a nebudete si říkat jací jste kámoši...

PS: nebylo by rozumnější místo omluvy za gramatiku prostě překlepy umazat (když se ta ifauna tak snaží a má i korekci textu)? Ona to není ani gramatika nebo nějaký pravopis, to jsou místy zcela nesmysly nesrozumitelné.

24.7.2019 13:29
fikovnice

XXX.XXX.135.131

No tak vedle je vlákno jak pes zadávil kotě, si to přečtěte!

Jinak mám čím dál větší pocit z provokací. Vy píšete:

"Ahoj včera jsem si dovedla malého králika....

A o kousek dál:
"druhy 3 den jsem otevřela klec..."

To nějak časově nesedí, pokud to bylo 3. den. Dále nám oznamujete, že "jste si šla dát "Bilej sex"", i když jen ve filmu. Proč píšete jaké jsou Vaše filmové preference, troufám si říct, že to tady nikoho nezajímá...

No, jak píšu - mám pocit, že se tu množí provokace.

Uživatel s deaktivovaným účtem

24.7.2019 13:55

Dále nám oznamujete, že "jste si šla dát "Bilej sex"", i když jen ve filmu. Proč píšete jaké jsou Vaše filmové preference, troufám si říct, že to tady nikoho nezajímá...

Bilej sex jsou filmove preferenece ?
u nas se to vzdycky rikalo, kdyz nekdo vyziral lednicku

24.7.2019 13:56
fikovnice

XXX.XXX.135.131

Uživatel s deaktivovaným účtem napsal(a):
Dále nám oznamujete, že "jste si šla dát "Bilej sex"", i když jen ve filmu. Proč píšete jaké jsou Vaše filmové preference, troufám si říct, že to tady nikoho nezajímá...

Bilej sex jsou filmove preferenece ?
u nas se to vzdycky rikalo, kdyz nekdo vyziral lednicku

Fakt? Tak to slyším poprvé. OK, tak to se zadavatelce omlouvám!

24.7.2019 13:58

fikovnice napsal(a):
Fakt? Tak to slyším poprvé. OK, tak to se zadavatelce omlouvám!

co se vsechno clovek na psim webu nedozvi, co?

24.7.2019 14:01
fikovnice

XXX.XXX.135.131

Uživatel s deaktivovaným účtem napsal(a):
co se vsechno clovek na psim webu nedozvi, co?

Přesně to jsem si pomyslela, když jsem psala omluvu zadavatelce!

24.7.2019 14:02
fikovnice

XXX.XXX.135.131

Ale že je to trollení si myslím dál...

Přidejte reakci

Přidat smajlík