Krizenec mopse a franc. buldocka

Přidejte téma
Přidejte téma
Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků

OlivieS

25.7.2019 07:40
OlivieS

XXX.XXX.238.28

Dobry den, v polovine srpna si budeme kupovat stenatko. Puvodne jsme chteli mopsika, ale ted se mi naskytla moznost koupit si krizence mopsika s francouzskym buldockem. Mate nejake zkusenosti s pejsky, kteri nejsou cistokrevni? Celkem de toho bojim, zvlast kdyz mopsici i buldockove maji urcite zdravotni problemy. Dekuji vsem za rady i tipy.

25.7.2019 07:46
janaa

XXX.XXX.25.153

Odpověděla jste si sama. Obě plemena se potýkají se zdravotními problémy a kříženci vzniklý nezodpovědným množením dvojnásob. Můžete mít kliku, ale spíš je větší pravděpodobnost,že budete do psa rvát celý život tisíce a desetitisíce za veterináře. Proč neposkytnete domov nějakému zachráněnému psovi z množírny, kdy nechcete papíráka?

25.7.2019 09:32
GAELLE

XXX.XXX.55.67

do toho bych rozhodně nešla. kamarádka má buldočka a je nemocný a stojí to desetitisíce. Tato dvě plemena dohromady to je vražedná kombinace. V útulku určitě najdete vhodného pejska a zadarmo. Dá se narazit i na štěňátka.

25.7.2019 09:41
Dasvo

XXX.XXX.101.12

Koupit? Vy chcete koupit křížence dvou plemen, která mají v podstatě stejné nemoci? Takové štěně bych si vzal jen po velmi pečlivém uvážení a tak maximálně za cenu očkování. Tato plemena se rozmnožují poměrně nelehce, takže nějak nevěřím tomu, že šlo o nechtěné krytí nebo „nehodu“. A záměrné množení potenciálních kriplíků prostě nemůžu podporovat.

25.7.2019 10:24
Markéta80

XXX.XXX.176.4

jaká je cena? Nešla bych ani do jednoho, bohužel jsou fakt nemocní a ještě je zkřížit

25.7.2019 10:30
marcelaamax

XXX.XXX.189.249

Takovou kombinaci plemen bych si nevzala ani zadarmo.

25.7.2019 11:00
domi.t

XXX.XXX.131.130

Presne takéhoto kríženca stretávam každé ráno.Okrem toho,že sa teda vzhladovo nevydaril,tak dychčí ako tesne pred infarktom(a to ho starší pán venčí okolo 6 ráno),ledva chodí,vypúlené očká...je mi ho lúto Tiež sa prikláňam k možnosti,že ani náhodou,ani zadarmo,ani nijako.

25.7.2019 11:19
Markéta80

XXX.XXX.176.4

jo slabost pro placatky chápu a i proto jsem vybírala psa. Buldočci a mopsi jsou fakt chudáci. Mopsi jsou tak zavalití že to by neudýchal nikdo A buldočci i s PP jsou nemocní, minimálně kožní problémy Placatky máme a dobrý, nechrápu, venku taky ok. Do horka je neberu ale to i kvůli sobě, nesnášim horka ale holky jsou ok

27.7.2019 08:25
Šarina

XXX.XXX.231.146

Kamarádka má dvě buldočky a jsou úplně supr. Aktivní, veselé, zvládají i tahle vedra. I když mám úplně jinou rasu, tyhle dvě mě nadchly. Jedná má teď štěňátka a jsou to malá torpédka, aktivní nebojácná ani mezi velkými psy... Ze zájmu jsem se byla na výstavě podívat i u frbul kruhu a překvapilo mě, že tam byli i psi úplně bez čumáku. Ti byli hrozní. Ale pak tam byl ten "normální typ", a to bylo něco úplně jiného. Asi ne každý buldoček musí být nemocná chudinka, týraná chovem. Jde o to si pečlivě vybrat typ. Mopsi se mi bohužel nelíbí, žádný, co jsem kdy viděla. Asi mi tam vadí stavba těla a ten prasečí ocásek.
Ale určitě (!) bych nešla do křížence těchto plemen. Jak tu někdo psal, tohle zkřížení se zřejmě nestane tzv. omylem, protože rozmnožování těchto dvou plemen je poměrně obtížné a neobejde se bez veterinární péče.
Nějaký pochopitelný důvod zkřížení těchto dvou ras mi uniká.

Pokud nechcete "čistokrevného voříška" (u kterého nevíte, co vám z něho vyroste), tak jděte do PP a vybírejte pečlivě. Hodně štěstí.

27.7.2019 08:57
RozaTonda-mopsi

XXX.XXX.229.104

Tak ja zase napíšu, že ani každý mops není nemocná chudinka - krome očkování neznají veterinářku (KLEPU)

A nemoci, které se zde řeši v diskuzi u jiných plemen "slyším " prvně 👎

Jsou čili, jak 2 malá torpéda :-) starsimu bude 6letos
samozřejmě v teplech se jim hůře dýchá - ale pro me mají o proti jiným psum milion kladů 😀

Ale ani já bych do tohoto křížení nešla 😐 fakt bacha na to!

Přidejte reakci

Přidat smajlík