Border kolie s PP (rodokmenem)

Prodám Border kolii - Štěňátka s vyšetřením zraku a sluchu. Socializovaná,...
30000 Kč
dobrý den všem, jdu s dotazem, protože už si nejsem jistá vůbec ničím :/ Bohužel u mě nastala špatná rodinná situace a musím se s mým téměř 6letým borderáčkem odstěhovat z domu, kde byl přes léto venku a přes zimu na noc v domě. Budu se nejspíše stěhovat do bytu, kde již žije 4letá čivava, která se ho trochu bojí (již je nějakou dobu seznamuji mimo byt, aby si na sebe zvykali a čivava již není v hrůze, spíše se mu vyhýbá a on si jí nevšímá). Myslíte, že je vůbec kombinace těchto dvou možná? Borderák je naprosto nekonfliktní, milující, starající se o vše malé, milé a láskyplné :) Vrabci mu zobou z misky, zachraňuje myši před kočkama a je opravdu kontaktní s ostatními psi.
Mám strach, jestli on zvládně přechod z venku do bytu (myslí,že ano, když přes zimu býval přes noc v domě) a mám strach o malou čivavku, jestli se dokáže srovnat s tím, že se jí tam nakvartýruje taková obluda. Čivavka není moc secializovaná, tak ji nechci způsobit nějakou újmu.
Děkuji všem za odpověd
Zvyknou si. Má čivava v bytě bezpečné místo, kam si může zalézt?
Hlídáme běžně v bytě i malé psy, malá jorková je u nás docela často. Naši velcí ji očichají a když na tě prskne, že nemá zájem o kamarádění, jdou si po svém. Malá do druhého dne pochopí, že jí nic neudělají a je v klidu. Má sebou svůj pelechodomek, když si tam vleze, nedovolím psům, aby k ní chodili.
Jen dávejte pozor při krmení, aby tam nenastala nějaká třenice.
Uvidíte, že za chvíli už bude z nich smečka.