uvwxyz

XXX.XXX.98.178
Dobrý deň, chcela by som do útulku doniesť granule, preto sa chcem opýtať, aké značky sú kvalitnejšie ako supermarketovky ale cenovo sú okolo 20/25€ za 10/12/15kg. V útulku som sa pýtala a vraj im ľudia donesú čokoľvek, takže konkrétnu značku mi nepovedali. Ďakujem
rapotacka11
napsal(a):
To chápu .
Zadavatelka se ptala na kvalitnější.
no ale za cenu 20 (520 kc) eur za 10/12/15 kg pytel nemůžou být kvalitní granule. nebo ano? Britem Care jsme krmili i našeho psa a pytel vyšel 1000-1200. Snad pořád lepší než barevné 12 kg za 200,- .............................a u nás tedy útulek přijme vše.
uvwxyz

XXX.XXX.98.178
U nás útulky tiež príjmu čokoľvek. Kolegyňa nedávno doniesla do útulku veľké vrece pedigree a myslela si, ako veľmi pomáha a hovorila o tom každému. Ja sama psa nemám a moc sa v tom nevyznám, preto som chcela poradiť. Takže ďakujem za každú vašu radu.
uvwxyz
napsal(a):
U nás útulky tiež príjmu čokoľvek. Kolegyňa nedávno doniesla do útulku veľké vrece pedigree a myslela si, ako veľmi pomáha a hovorila o tom každému. Ja sama psa nemám a moc sa v tom nevyznám, preto som chcela poradiť. Takže ďakujem za každú vašu radu.
myslím že Brit je určitě lepší než pedigree. Ale určitě budou vděčni za jakékoliv krmivo, hračky, deky, pamlsky. A taky můžete vyvenčit pejsky
uvwxyz
napsal(a):
Poslala bych Vám SZ, ale. . . . . bohužel.
Budu s tím tedy obtěžovat i ostatní.
https://www.stream.cz/adost/10030066-psi-zradlo-co-je-odpad-za-velke-penize-a-cim-zvire-rozhodne-nekrmit?rss&dop-ab-variant=9&seq-no=3
rapotacka11
napsal(a):
Poslala bych Vám SZ, ale. . . . . bohužel.
Budu s tím tedy obtěžovat i ostatní.
https://www.stream.cz/adost/10030066-psi-zradlo-co-je-odpad-za-velke-penize-a-cim-zvire-rozhodne-nekrmit?rss&dop-ab-variant=9&seq-no=3
ale jo souhlasím ale útulky fakt nebudou krmit psy barfem ani jim vařit. A kvalitní granule se nevejdou do ceny 20 eur ................
uvwxyz

XXX.XXX.98.178
Veľmi pekne ďakujem, myslím, že mi to aspoň trochu pomohlo, ale keď som čítala aj iné fóra na tejto stránke na tému granulí, motá sa mi z toho hlava . Každý doporučuje niečo iné, každému vyhovuje niečo iné a ak by som si raz chcela zadovážiť psa, tak neviem, ako by som sa v tom zorientovala. A myslím, že kúpim brit granulky. Za tú cenu asi nič lepšie nezoženiem.