Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
28.7.2019 21:37
zvířátkováh

XXX.XXX.226.3

Potřebuji poradit, krmím Magnusson, ale pes mi začal hubnout.Potřebovala bych něco nadupanějšího v podobné cenové hladině.800,-/14kg .Jsou mu 2r.

Uživatel s deaktivovaným účtem

28.7.2019 21:52

neznam zadne takove grance bez chemicke konzervace.

28.7.2019 22:19

Zkusit krmit kombi se syrovým, něco výživnějšího? To obecně vychází možná i na míň než ten Magnusson, takže dohromady budete na svém. Pokud tedy pes nehubne zničehonic a hodně, to může být problém jinde.

29.7.2019 05:30
zvířátkováh

XXX.XXX.226.3

Uživatel s deaktivovaným účtem napsal(a):
Zkusit krmit kombi se syrovým, něco výživnějšího? To obecně vychází možná i na míň než ten Magnusson, takže dohromady budete na svém. Pokud tedy pes nehubne zničehonic a hodně, to může být problém jinde.

S masem občas střídáme. Na čistý barf si netroufnu. Zkoušeli jsme a i když jsem se snažila dodržet poměr maso +přílohy ,pes dostal panostitidu. Razantně ne hubne,ale taky nepribere.Je to takové nohaté chlupaté strašidlo .Možná je to vývojem . Přecijen je ještě skoro štěně .😊

29.7.2019 05:48
rapotacka11

XXX.XXX.79.9

Když se bojíte jen "barfu", proč nekrmíte granule i maso?

29.7.2019 07:01
zvířátkováh

XXX.XXX.27.34

rapotacka11 napsal(a):
Když se bojíte jen "barfu", proč nekrmíte granule i maso?

Vždyť píšu , že kombinujeme maso a granule.

29.7.2019 07:32
rapotacka11

XXX.XXX.79.9

Píšete, že střídáte.
Ptám se proč nedáváte tu stávající dávku granulí + maso,
chcete li, aby pes zmohutněl.

29.7.2019 13:11
marcelaamax

XXX.XXX.189.249

zvířátkováh napsal(a):
S masem občas střídáme. Na čistý barf si netroufnu. Zkoušeli jsme a i když jsem se snažila dodržet poměr maso +přílohy ,pes dostal panostitidu. Razantně ne hubne,ale taky nepribere.Je to takové nohaté chlupaté strašidlo .Možná je to vývojem . Přecijen je ještě skoro štěně .😊

Mě pes taky nepřibere. Fena zase hrozně snadno.... U té musím hlídat dost i pamlsky a všechno co dostane během dne, u psa ne. Pes si svoji váhu drží. Akorát přes zimu kdy není tolik v zátěži má cca o 3 kg víc, ale hned na jaře jak se začne makat, tak to jde zase dolů...

Pokud pes není vyloženě vyhublý, tak bych to asi nehrotila. To je jako s lidmi, někdo může sníst co chce a je pořád hubený, jiný se málem jen podívá na jídlo a přibírá... A pokud je to ještě štěně tak tomu dejte čas. Samozřejmě pokud není fakt extrémně hubený, nebo v tom není zdravotní problém...

29.7.2019 13:52
zvířátkováh

XXX.XXX.154.24

rapotacka11 napsal(a):
Píšete, že střídáte.
Ptám se proč nedáváte tu stávající dávku granulí + maso,
chcete li, aby pes zmohutněl.

Jo takhle.Když namíchám granule a maso tak má průjem.

29.7.2019 13:57
zvířátkováh

XXX.XXX.154.24

marcelaamax napsal(a):
Mě pes taky nepřibere. Fena zase hrozně snadno.... U té musím hlídat dost i pamlsky a všechno co dostane během dne, u psa ne. Pes si svoji váhu drží. Akorát přes zimu kdy není tolik v zátěži má cca o 3 kg víc, ale hned na jaře jak se začne makat, tak to jde zase dolů...

Pokud pes není vyloženě vyhublý, tak bych to asi nehrotila. To je jako s lidmi, někdo může sníst co chce a je pořád hubený, jiný se málem jen podívá na jídlo a přibírá... A pokud je to ještě štěně tak tomu dejte čas. Samozřejmě pokud není fakt extrémně hubený, nebo v tom není zdravotní problém...

Vyhublý není má cca 65 kg a přes 70cm v kohoutku.Je prostě štíhlý.Dostala jsem zbytek pytle fitminu life a po 14 dnech bylo vidět jak se pes začal kulatit. Jenže oproti Magnusson mi přijde kvalitativně o dost níž.A jiné granule nenacpane konzervanty a pšenicí v podobné cenově hladině jsem nenašla. Tak asi zůstanu u Magnusson.

29.7.2019 14:02
marcelaamax

XXX.XXX.189.249

No já osobně bych řekla, že u takto velkého plemene je lepší, když bude štíhlý, nebudou tak zatíženy klouby...

29.7.2019 14:13
domi.t

XXX.XXX.131.130

marcelaamax napsal(a):
No já osobně bych řekla, že u takto velkého plemene je lepší, když bude štíhlý, nebudou tak zatíženy klouby...

Ja si myslím presne to isté. Budte rada,že je taký, on to doženie, ked sa prestane ťahať do výšky. Začne mohutnieť, upraví sa mu hlava a celkom celá telesná konštrukcia. Stratí sa tá šteniatkovska vyhúkanosť a bude krásne stavaný,neprekrmený dospelý pes.

To je adresované pre zadávateľku

29.7.2019 14:18
zvířátkováh

XXX.XXX.154.24

domi.t napsal(a):
Ja si myslím presne to isté. Budte rada,že je taký, on to doženie, ked sa prestane ťahať do výšky. Začne mohutnieť, upraví sa mu hlava a celkom celá telesná konštrukcia. Stratí sa tá šteniatkovska vyhúkanosť a bude krásne stavaný,neprekrmený dospelý pes.

To je adresované pre zadávateľku

Diky všem za uklidnění .Nechám vše při starém .

Přidejte reakci

Přidat smajlík