Venkovní sprej proti okusu

Přidejte téma
Přidejte téma
Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků

Uživatel s deaktivovaným účtem

2.8.2019 18:39

Zdravím vespolek.

Chtěla bych se zeptat na použití sprejů proti okusu, hlavne ve venkovních prostorách. Mám pubertálního floutka, který zkouší a aktuálně začal okusovat zateplení baráku. Samozřejmě když ho u toho nechytim, těžko mu to zatrhnu, dělá to v mojí nepřítomnosti, je venku navolno.
Máte nějaké osvědčené, které nesmyje první déšť, nebo používáte něco "domácího"? Předem děkuji za odpovědi,

2.8.2019 18:45
TyVed

XXX.XXX.32.25

Nešla by tam zkusit rozetřít paprička od levelu habanero a výš? To by mohlo být nepříjemné i k očuchu, natož k okusu?

2.8.2019 18:50
marcelaamax

XXX.XXX.189.249

Já jsem před příchodem štěněte koupila tenhle sprej https://www.alza.cz/pet/beaphar-sprej-proti-okusovani-anti-knabbel-100-ml-d5615880.htm?kampan=adwpet_pet_pla_all-css_pet_psi-kosmetika_c_1003817__1o4_367334507996_~79231564234~&gclid=EAIaIQobChMIsdfv5tHk4wIVzqSaCh0NEwL9EAQYBCABEgLc5fD_BwE, ale nakonec jsem ho nepoužila, protože čubina na tohle byla zlatá a nábytku atd. se ani nedotkla. Dala jsem ho potom kamarádce, které pes okousával nohy u stolu a židlí a prý to pomohlo..

2.8.2019 18:52

TyVed napsal(a):
Nešla by tam zkusit rozetřít paprička od levelu habanero a výš? To by mohlo být nepříjemné i k očuchu, natož k okusu?

Vyzkouším 😊 potřebuju něco echt, dřív než mě muž zabije a hned po mě psa 😁

2.8.2019 18:56
marcelaamax

XXX.XXX.189.249

Uživatel s deaktivovaným účtem napsal(a):

Akorát tedy nevím, jak velkou plochu potřebujete nastříkat . A ten co jsem posílala bude vhodnější asi spíš na interiér, pak jsem našla ještě tohle, to by taky mohlo fungovat https://www.alza.cz/pet/beaphar-odpuzovac-stop-it-exterier-sprej-400-ml-d5615844.htm

Edit:: pardon, až teď jsem si všimla, že budete zkoušet papričku. Tak pak dejte vědět, jestli to pomohlo :-)

2.8.2019 19:09
TyVed

XXX.XXX.32.25

Uživatel s deaktivovaným účtem napsal(a):

Tak já ho celkem chápu. Když jsme dělali fasádu, tak náš miláček vytrhl z nezaschlého lepidla fakt velký kus perlinky. To byla tak nekonečná ostuda, když sem to ukazoval druhý den ráno těm chlapům, že nejdřív bych potřeboval opravit tady takovou nehodu... Teď sice nemáme okousáno, ale zase máme bláto do výše asi 2 metrů.

2.8.2019 21:00

TyVed napsal(a):
Tak já ho celkem chápu. Když jsme dělali fasádu, tak náš miláček vytrhl z nezaschlého lepidla fakt velký kus perlinky. To byla tak nekonečná ostuda, když sem to ukazoval druhý den ráno těm chlapům, že nejdřív bych potřeboval opravit tady takovou nehodu... Teď sice nemáme okousáno, ale zase máme bláto do výše asi 2 metrů.

Já ho chapu taky, ale vůbec by mě nenapadlo, že to miláčka napadne 🤦‍♀️
Naštěstí jde jen o kousek u branky do předzahrádky, asi 10 cm, no ale ničit to nemusí.
Objednala jsem ten sprej a koupím zítra tu papriku, dám vědět, jestli zabralo 😁

3.8.2019 12:31

Když byla moje fena v pubertě a ležela na dvoře vedle auta, žužlala SPZ tak, že ji úplně ohla. Stačilo obyčejné chili, potřít rožky a víckrát se SPZ netkla

Přidejte reakci

Přidat smajlík