Služby v psím světě

Přidejte téma
Přidejte téma
Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
5.8.2019 13:18
jewarix

XXX.XXX.167.107

Zdravím Vás, dělám si takový průzkum jaká služba Vám osobně ve světě pejskařů nejvíce chybí a jakou konkrétně považujete za nejdůležitější?

Uživatel s deaktivovaným účtem

5.8.2019 17:12

Chybí mi normální veterinář, kterej nebude z mýho psa dělat polo-boha, na jehož zdraví je nezbytně nutné vynakládat vesmírné částky. Kterej použije selskej rozum, zváží věk psa a jeho zdravotní stav, a rozumně doporučí nepřehnanou a přitom dostačující péči.
Aktuálně třeba nemám koho se zeptat na psovy zuby, jako reálně jakej je stav a jestli je potřeba s tím něco dělat, protože místním mně dostupným veterinářům ve výše zmíněné věci nemůžu věřit.

Janae1

5.8.2019 17:15
Janae1

XXX.XXX.160.6

Momentálně mi chybí mi psí salon, kde dokáži vytrimovat a upravit velkého psa na výstavu.

7.8.2019 12:35
Fatia

XXX.XXX.134.127

Uživatel s deaktivovaným účtem napsal(a):
Chybí mi normální veterinář, kterej nebude z mýho psa dělat polo-boha, na jehož zdraví je nezbytně nutné vynakládat vesmírné částky. Kterej použije selskej rozum, zváží věk psa a jeho zdravotní stav, a rozumně doporučí nepřehnanou a přitom dostačující péči.
Aktuálně třeba nemám koho se zeptat na psovy zuby, jako reálně jakej je stav a jestli je potřeba s tím něco dělat, protože místním mně dostupným veterinářům ve výše zmíněné věci nemůžu věřit.

hledejte. existují takoví veterináři, i v praze

7.8.2019 14:50

Fatia napsal(a):
hledejte. existují takoví veterináři, i v praze

Místní veterináře mám vyzkoušené, do Prahy kvůli tomu určitě jezdit nebudu. Zbývají ti v širším okolí. Až mě začne trápit nejistota, jestli není potřeba to nějak víc řešit, začnu je objíždět. Nicméně zůstává fakt, že od místních veterinářů v rámci normálních návštěv se nedozvím to, co potřebuju.

7.8.2019 18:03
impact

XXX.XXX.19.197

Me obcas chybi nekdo, kdo by byl schopny prijet a ohlidat par dni cely utulek. Baj vocko 20 psu.

Přidejte reakci

Přidat smajlík