Uživatel s deaktivovaným účtem

Chybí mi normální veterinář, kterej nebude z mýho psa dělat polo-boha, na jehož zdraví je nezbytně nutné vynakládat vesmírné částky. Kterej použije selskej rozum, zváží věk psa a jeho zdravotní stav, a rozumně doporučí nepřehnanou a přitom dostačující péči.
Aktuálně třeba nemám koho se zeptat na psovy zuby, jako reálně jakej je stav a jestli je potřeba s tím něco dělat, protože místním mně dostupným veterinářům ve výše zmíněné věci nemůžu věřit.
Janae1

XXX.XXX.160.6
Momentálně mi chybí mi psí salon, kde dokáži vytrimovat a upravit velkého psa na výstavu.
napsal(a):
Chybí mi normální veterinář, kterej nebude z mýho psa dělat polo-boha, na jehož zdraví je nezbytně nutné vynakládat vesmírné částky. Kterej použije selskej rozum, zváží věk psa a jeho zdravotní stav, a rozumně doporučí nepřehnanou a přitom dostačující péči.
Aktuálně třeba nemám koho se zeptat na psovy zuby, jako reálně jakej je stav a jestli je potřeba s tím něco dělat, protože místním mně dostupným veterinářům ve výše zmíněné věci nemůžu věřit.
hledejte. existují takoví veterináři, i v praze

Fatia
napsal(a):
hledejte. existují takoví veterináři, i v praze
Místní veterináře mám vyzkoušené, do Prahy kvůli tomu určitě jezdit nebudu. Zbývají ti v širším okolí. Až mě začne trápit nejistota, jestli není potřeba to nějak víc řešit, začnu je objíždět. Nicméně zůstává fakt, že od místních veterinářů v rámci normálních návštěv se nedozvím to, co potřebuju.