Nuna

XXX.XXX.211.54
Dobrý den,
Mám starší pejsky a letos na velikonoce, když jsme byli na velké procházce, začal mi jeden ze psů kulhat na zadní nohy, po nějakých 3 dnech se dala zase do kupy a od té doby chodím jen na kratší procházky. Včera jsme byly na procházce ( nic dlouhého) ale špatně zvolena cesta (kamenitá - sterkova) u psů se mi sloupala jakoby vrchní vrstva polštářků - nejsem si jistá zda to s tím může být spojené, protože nejvíce zraněné mají přední packy a fena mi začala strašně moc kulhat na zadní nohy, občas ji jakoby vypínají, máme problém dojít z bytu na zahrádku. Polštářky dezinfukuji, mažu a obavzuji aby si to nelizali. Když jsem fene vzala zadní nohu, spodní část pod kolenem ji krupala. Je možné, že to má zlomené? Žádný úraz neměla, byli celou dobu na vodítku, neknuci. Ale přijde mi to hodně divné - zítra ráno jedeme k veterináři, ale zajímalo by mě zda nemáte někdo zkušenosti s tím, že vám pes po procházce kulka na zadní nohy. Všem moc děkuji za odpovědi
Obě zadní nohy...střílím od boku, ale tipla bych spíše problém s páteří. Říkáte, že psi chodili i na delší prochajdy(co znamená delší?) a po minulé, ne tak dlouhé se jim oloupali polštářky? Na prochajdě na vodítku? Trochu mi to hlava nebere, co to máte za plemeno? Něco těžkého? Nikdy jsem u psů polštářky neřešila a to jsme chodili kolem 18km o víkendu a kolem 6-10km denně.
Uživatel s deaktivovaným účtem

Já bych to každopádně nechala zrentgenovat, pak budete moudřejší a veterinář vám jistě navrhne vhodnou léčbu nebo jak pejskovi aspoň ulevit.