Kristyna732

XXX.XXX.81.15
Dobrý večer,
moje fenka čivavy dnes nebyla vůbec na velké, včera ze sebe něco 2x vypravila a předevčírem nebyla také. Je to u ní nezvyklé, většinou chodí 2x denně. Nemáte nějakou radu na to? Čím jí trochu prohnat?
Uživatel s deaktivovaným účtem

nevite, jestli je to "jen" dietni chyba - a radite tohle??
co kdyz ma nepruchodna streva?

jahodapavel
napsal(a):
tak proč se tak hloupě ptá a nejde na UZ, RTG.
to jste ji mel napsat a ne radit mliko
Otázka byla, čím psa trochu prohnat, na to jsme odpověděli. Myslím, že každý, komu se pes pravidelně nevykadí, se bude nejdřív snažit ho prohnat. Neprůchodnost střev jsem nezažila, ale snad má víc příznaků, než jen to, že nekadí. U lidí je to pokud vím, dost alarmující náhlá příhoda břišní.

lesnížínka
napsal(a):
Otázka byla, čím psa trochu prohnat, na to jsme odpověděli. Myslím, že každý, komu se pes pravidelně nevykadí, se bude nejdřív snažit ho prohnat. Neprůchodnost střev jsem nezažila, ale snad má víc příznaků, než jen to, že nekadí. U lidí je to pokud vím, dost alarmující náhlá příhoda břišní.
u psa taky, ale, no, lidi jsou různí a existují i ti, kteří jsou schopní přijít s placatým psem s tím, že nekadí a toho "zbytku" si nevšimli
takže pes je ucpaný a ještě narvaný olejem, protože sousedka poradila
prostě je to nebezpečné něco radit
lesnížínka
napsal(a):
Nemá, později se přidá nechutenství, ale nutně nemusí, pes může zvracet a nemusí, hlavní příznak je, že nekadi
Kristyna732

XXX.XXX.22.135
Vážení/é,
ptala jsem se pouze na to, co pro psa můžu udělat doma. Dostala trochu oleje, po kterém se vykadila, přesto jsem odpoledne jela na veterinu. Napadající komentáře si někteří z vás můžete odpustit.
Pro svého psa chci to nejlepší, takže tak i tak bych s ní na veterinu jela