Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků

MarcelaN

12.8.2019 13:04
MarcelaN

XXX.XXX.41.106

Prosím, nemáte někdo tip na kvalitní granule pro hubeného psího seniora? Potřebuji, aby byly bez obilovin kvůli lepku (rýže, kukuřice je ok), bez kuřecího masa a bez luštěnin a soli. Děkuji za případné tipy.

Uživatel s deaktivovaným účtem

12.8.2019 13:17

Tolik požadavků v kombinaci s hubeným starým psem bych - pokud je to aspoň trochu možné - zkusila pořešit přechodem na barf, tj. doma míchanou dietu.

12.8.2019 13:21
conie

XXX.XXX.206.202

Uživatel s deaktivovaným účtem napsal(a):
Tolik požadavků v kombinaci s hubeným starým psem bych - pokud je to aspoň trochu možné - zkusila pořešit přechodem na barf, tj. doma míchanou dietu.

To se hezky řekne, ale třeba moje hubená a nežravá seniorka, sice nemá žádnou alergii, ale syrové nevezme do tlamy ani omylem. Spíš bych zkusila vařené - ryba, hovězí apod. se zeleninou, případně kvalitní konzervy, tím se teď živí moje stará dáma.

12.8.2019 13:41

conie napsal(a):
To se hezky řekne, ale třeba moje hubená a nežravá seniorka, sice nemá žádnou alergii, ale syrové nevezme do tlamy ani omylem. Spíš bych zkusila vařené - ryba, hovězí apod. se zeleninou, případně kvalitní konzervy, tím se teď živí moje stará dáma.

Tak samozřejmě je potřeba hledět na to, jak je pes ochoten spolupracovat. Pokud nechce syrový, nutit to nebudu. Spíš vidím na mým celoživotně nežravým hubeným psovi (již také senior), že díky domácí dietě se syrovým masem mám spokojeně žeroucího psa, což bych na sebelepších granulích nikdy nedosáhla (a že už bysme taky museli krmit speciální dietní).

12.8.2019 14:00
eli22

XXX.XXX.58.41

Pro patnáctiletého bedlingtona mám tyhle: SimpsonsPremium Adult Sensitive losos a brambory a střídám s Markus-Mühle Rotwild jelení (tam je ale malinko prosa). Snažím se ale i o krmení masem . Ráno maso, odpoledne granule. Jedenáctiměsiční štěně je zatím na syrovém mase a tyhle granule má jako pamlsky.

MarcelaN

17.8.2019 18:54
MarcelaN

XXX.XXX.41.106

Děkuji Vám za tipy. Juknu i na ty granule Simpsons.
No, ono to právě není úplně jednoduché, s věkem mi pohubla, teď je navíc po torzi, tak spadla váhově ještě níže. Drůbež nemůže. Červené maso ok, ale pouze do určitého množství, pokud dostane více, tak má průjem. Nejvíce by nám vyhovovala varianta kvalitní granule (nyní po torzi baští máčené) a k tomu na dochucení určité množství červeného masa, které její trávení unese. Doteď měla granule Trovet DPD, právě kvůli potravní intoleranci na drůbež a lepek, jenže po těch ji váhově nevytáhnu i když doplňuji tím červeným masem. Ona když byla mladší, měla trávení ok, jenže teď se to holt změnilo. Pokud by Vás ještě napadly nějaké kvalitní granule bez těch ingrediencí, které nemůže, tak budu ráda za tipy. Děkuji.

17.8.2019 19:13

MarcelaN napsal(a):
Prosím, nemáte někdo tip na kvalitní granule pro hubeného psího seniora? Potřebuji, aby byly bez obilovin kvůli lepku (rýže, kukuřice je ok), bez kuřecího masa a bez luštěnin a soli. Děkuji za případné tipy.

Zkuste si vyfiltrovat dle požadavků granule zde - mně to dle vašeho zadání vybralo docela zajímavé tipy z různých značek, které by vaší seniorce mohly sednout.
https://www.granule.cz/Pes/Krmeni/Granule/?f[p][9][0]=16&f[p][9][1]=167&f[p][9][2]=168&f[p][8][0]=13

P.S. - nejde o reklamu, sama krmím masem.

MarcelaN

17.8.2019 19:41
MarcelaN

XXX.XXX.41.106

Uživatel s deaktivovaným účtem napsal(a):
Zkuste si vyfiltrovat dle požadavků granule zde - mně to dle vašeho zadání vybralo docela zajímavé tipy z různých značek, které by vaší seniorce mohly sednout.
https://www.granule.cz/Pes/Krmeni/Granule/?f[p][9][0]=16&f[p][9][1]=167&f[p][9][2]=168&f[p][8][0]=13

P.S. - nejde o reklamu, sama krmím masem.

Děkuji, ty filtry vypadají dobře. Jdu si to projít.

Přidejte reakci

Přidat smajlík