Štěně nechce chodit na procházku

Border kolie
Přidejte téma
Přidejte téma
Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků

johana55555555555555

20.8.2019 14:29
johana55555555555555

XXX.XXX.224.27

ahoj,mam 2 mesicni border kolii asi 2 dny a sla jsem uz s ni nekolikrat ven a byla docela v pohode jenom po chvilce chtela domu tak jsem sla ale dneska jsem byla na dyl na prochazce a ona potom zacla tahat za voditko a knucet s mnerem domu ale ja jsem ji uklidnovala a sla dal ale pak zase ale pak uz jsme se vratili jenomze od te doby nechce ven vzdycky se sekne nekde kolem za hrady a nechce jit dal. nevim co mam delat pred tim jsem ji aji poustela bez voditka a zdrhla mi domu takze nevite co s ni mam delat

20.8.2019 16:05
lesnížínka

XXX.XXX.148.5

Tak malé štěně jsem zpočátku vůbec na vodítku neměla. Štěndo mne následovalo - kam panička, tam ono, přirozeně. Samozřejmě mělo také tendence si sednout a nejít, takže jsem ho lákala na kokinko, na hračku, na hru. Ale nenutit, všechno formou hry. Tak malé štěně vedle vás nebude šlapat na vodítku...proč taky? Jemu vlastně stačí ten svět, se kterým se musí seznamovat v novém domově, ten venku je na něj už moc a jen jít, to je pro něj úplně k ničemu. Takže kousek, nechat očichávat, prohlížet a prozkoumávat.

20.8.2019 18:35
sisi58

XXX.XXX.191.1

Slečno, vás ve škole neučili, že má mít věta na začátku velké písmeno a na konci tečku?
Jak vám s něčím radit, když váš popisek nejde přečíst.

Jak píše lesnížinka, takového mrňouse neberte na vodítko. Nejprve ho zlehka seznamujte s okolím a až si bude jistější a bude vědět,kde je, můžete po něm něco chtít.

Přidejte reakci

Přidat smajlík