Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků

Ludla

22.8.2019 19:58
Ludla

XXX.XXX.233.96

Zdravím, koupila jsem štendovi instantní kaši fitmin na zkoušku, ale nikde jsem nenašla co se do toho má přidat a v jakém poměru. Mohli by jste mi někdo poradit? Děkuji

Uživatel s deaktivovaným účtem

22.8.2019 20:10
Uživatel s deaktivovaným účtem

pamatuju si kdysi, u prvních štěňat, nakoupili jsme kaši a moje maminka pak nad opatlanými štěňaty, ze kterých kaše nešla dolů a když byla kaše úplně všude kromě žaludků, plakala, co s nimi bude, že přece nemůžou mlíko z flašky celý život

a pak je našla nalezlý u mámy v misce s obrovskými suchými granulemi a to byl konec kašových pokusů

a u dalších štěňat už jsem kaši nekupovala a jelo se rovnou maso, vajíčko a granule zalitý teplou vodou a rozmixovaný tyčákem a tak proběhl odstav zcela bez problémů

22.8.2019 20:25
janaa

XXX.XXX.244.205

Ludla napsal(a):
Zdravím, koupila jsem štendovi instantní kaši fitmin na zkoušku, ale nikde jsem nenašla co se do toho má přidat a v jakém poměru. Mohli by jste mi někdo poradit? Děkuji

Štěndovi? Kolik mu je? Kaše se dává třítýdenním prckům na prvních příkrmech. Ředí se vodou,ale konkrétní poměry musí být na výrobku. Obecně, ne řídká,aby tekla,ne hustá,aby se tím štěně dusilo...tak akorát,aby mohlo kaši olizovat. Já kaše ani při odchovech nepoužívám

23.8.2019 19:43
Dasvo

XXX.XXX.250.72

Kaše jsou srágory! Úplně zbytečně přetěžují štěněcí trávicí systémy. Není nejmenší důvod to štěňatům dávat. Kaši zahoďte a dejte štěněti maso. Trváte-li na tom, že maso v žádném případě, pak mu kupte kvalitní (!!!) štěněcí granule.

24.8.2019 02:03
keissa

XXX.XXX.155.174

Pokud už kaši tak spíš klasika uvařit krupici s mléka,do toho žloutek a na oslazení med.sice jim to moc nedá,zapatlaní budou stejně ale alespon to není plné ěček a kdovíjakých sraček.
Jinak kaše jsou v podstatě zbytečné .

Ludla

25.8.2019 19:04
Ludla

XXX.XXX.233.96

Štendo má přes 3 týdny a slyšela jsem právě o té kaši jenže poměr jsem tam nikde nenašla. Ale díky za rady.

26.8.2019 10:00
rennie111

XXX.XXX.43.190

Ja som ju pridávala normálne do kozieho mlieka u šteniat odchovaných na fľaške a neskôr som im týmto mliekom namáčala šteňacie granule. Na tej kaši tuším bolo uvedené že sa môže riediť vodou ale to mi prišlo že to bude úplný blivajz

26.8.2019 11:01
janaa

XXX.XXX.187.229

https://www.spokojenypes.cz/fitmin-kase-instantni-pro-stene-puppy-3kg/
Tady je návod,ale já jako zastánce přirozený stravy,když vidím to složení, tak se mi prostě otvírá kudla v kapse

26.8.2019 14:59
marushka

XXX.XXX.41.2

Určitě je lepší třeba rozemleté hovězí maso než kaše.. Mým štěňatům kaše od Fitminu vůbec nechutnala, nakonec jsem celé balení vyhodila.

Přidejte reakci

Přidat smajlík