Ludla

XXX.XXX.233.96
Zdravím, koupila jsem štendovi instantní kaši fitmin na zkoušku, ale nikde jsem nenašla co se do toho má přidat a v jakém poměru. Mohli by jste mi někdo poradit? Děkuji
Uživatel s deaktivovaným účtem

pamatuju si kdysi, u prvních štěňat, nakoupili jsme kaši a moje maminka pak nad opatlanými štěňaty, ze kterých kaše nešla dolů a když byla kaše úplně všude kromě žaludků, plakala, co s nimi bude, že přece nemůžou mlíko z flašky celý život
a pak je našla nalezlý u mámy v misce s obrovskými suchými granulemi a to byl konec kašových pokusů
a u dalších štěňat už jsem kaši nekupovala a jelo se rovnou maso, vajíčko a granule zalitý teplou vodou a rozmixovaný tyčákem a tak proběhl odstav zcela bez problémů
Ludla
napsal(a):
Zdravím, koupila jsem štendovi instantní kaši fitmin na zkoušku, ale nikde jsem nenašla co se do toho má přidat a v jakém poměru. Mohli by jste mi někdo poradit? Děkuji
Štěndovi? Kolik mu je? Kaše se dává třítýdenním prckům na prvních příkrmech. Ředí se vodou,ale konkrétní poměry musí být na výrobku. Obecně, ne řídká,aby tekla,ne hustá,aby se tím štěně dusilo...tak akorát,aby mohlo kaši olizovat. Já kaše ani při odchovech nepoužívám
Ludla

XXX.XXX.233.96
Štendo má přes 3 týdny a slyšela jsem právě o té kaši jenže poměr jsem tam nikde nenašla. Ale díky za rady.
https://www.spokojenypes.cz/fitmin-kase-instantni-pro-stene-puppy-3kg/
Tady je návod,ale já jako zastánce přirozený stravy,když vidím to složení, tak se mi prostě otvírá kudla v kapse