Dneska jsem koupila tento míček, pes z něj měl obrovskou radost, míčky zbožňuje, ale asi po snad jen pěti minutách hraní si s ním jsem si na míčku všimla drobných kapiček krve, samozřejmě jsem mu ho hned sebrala. Setkal jste se někdo s něčím takovým? https://www.spokojenypes.cz/jezek-mic-svitici-10-cm-trixie/
Jak je starý pes? Krvácení dásní není nic hrozného. U mladého psa třeba u přezubování, v dalších letech nějaké větší kousání a u seniora - už může být problém s onemocněním dásní - jako u lidí. Pokud žádný viditelný problém s dásněmi či zuby nemá, tak po pár dnech hraní, se dásně promasírují a budou OK. Právě proto ten míček takhle vyrobili.
Uživatel s deaktivovaným účtem

"nerozpusti" se urcite. jestli ho spolknul, mělo by vyjit...
ale taky nemusi, jen s tim ted uz nic moc neudelate.
Uživatel s deaktivovaným účtem
napsal(a):
"nerozpusti" se urcite. jestli ho spolknul, mělo by vyjit...
ale taky nemusi, jen s tim ted uz nic moc neudelate.
Já proto psům z hraček vždycky pískátka,,vyoperovala". U nás to mělo i jiný důvod, jak to písklo, tak od toho utekli a nechtěli si s tím hrát. Jak už byli velcí tak ano, ale pískátka jsem vyndavala právě proto, aby je nesnědli, byť i omylem.
marcelaamax
napsal(a):
Gumové hračky u nás vydrží pár minut. Sice psi milují to pískání, ale pak hračku prostě rozkuchají. Takže kupuji jen výjimečně, dávám pod dohledem a jak se začíná rozpadat, tak vyhazuji.
Jinak je mi ale divné, že by psovi krváceli dásně při okusování tak měkké hračky?
Také jsem nikdy nenechávala bez dozoru. S hračkou jsme si pohráli, házela jsem jim ji(mívali velké gumové prase a pak taky kočku ) a zase jsem ji zabavila. Kočka byla vycpaná a stála skoro 400Kč - to by na jednu hru bylo dost