Lipus

XXX.XXX.43.103
Dobrý den zajímalo mě jak bude cca velký můj pejsek, váží cca 5 kilo a má 3 měsíce, má cca 30cm a zajímalo by mě jak bude velký a kolik bude vážit, děkuju za odpověď
Uživatel s deaktivovaným účtem

30 cm v kohoutku?
Vypadá starší, ale podle vašeho info tak do 20 kg. Různá plemena to mají s růstem odlišně, ale bývá to menší až normal střeďák. Moc hezký netopýrek, ale ve finále je stejně hlavní povaha.
napsal(a):
30 cm v kohoutku?
Vypadá starší, ale podle vašeho info tak do 20 kg. Různá plemena to mají s růstem odlišně, ale bývá to menší až normal střeďák. Moc hezký netopýrek, ale ve finále je stejně hlavní povaha.
Přesně - to, že vypadá starší než 3 měsíce bylo první, co mě praštil do oka při pohledu na tu fotku!
Vypadá naprosto totožně jako moje fena v tomhle věku, i odpovídá váhou a výškou. V dospělosti tak 48 cm v kohoutku, 14 kg. Váš pes může nakonec jít úplně jiným směrem, ale jak tu fotku vidím, tak opravdu úplně jak přes kopírák. Někde bych našla z tohohle věku nějakou fotku, kde by byla vážně totožná (ale na to teď úplně nemám čas :D), ona na fotkách v tom věku vypadala tak nějak větší a starší a lidi to hodně mátlo, mysleli si, že je to štěně velkého psa a ona byla doopravdy taková maličká s velkou hlavou.

I mně připadá psík na fotce starší než 3 měsíce. Ani ne podle hlavy, ale podle pacek.