Foxa

XXX.XXX.185.178
Zdravím! Chtěla bych vytvořit takovou malou databázi lidí z Plzně a okolí, kteří jsou ochotni druhým pohlídat psa. Myšlenkou je vzájemná výpomoc, tedy žádná placená služba.
A hned vložím první poptávku:) Sháním hlídání na psa v termínu 12 - 22.10. Z domluveného hlídání sešlo teď, 14 před odjezdem na již zaplacenou dovolenou. Takže to trochu hoří :) Odměna jistá a ráda pohlídám na oplátku vaše zvíře. Možnost umístit psa v hotelu je pro mě až ta poslední varianta. Jedná se o křížence 9 kg, pes kastrovaný, snese se s jinými zvířaty, velkých psů se většinou bojí. Před dvěma lety byl odebrán z nevhodných podmínek, mám ho v dočasné péči, která se trochu protáhla a pes mi zůstal :) Rád se venčí, ale je to gaučák, mazel, rozhodně nic akčního.
A poptávka č. 2 - jsme skupina dobrovolníků, která pomáhá psům v nouzi, občas potřebujeme dočaskáře, který je ochotný psa mít na nějakou dobu u sebe, než se mu najde trvalý domov. Máme i další projekty v rámci pomoci psům v nouzi, ale to by bylo na samostatný příspěvek.
Takže pokud by měl někdo chuť se zapojit, může nabídnout hlídání nebo dočasku a nebo naopak poptává hlídání, pište do komentářů. Nemusí být nutně plzeňsko.