Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků

023

2.10.2019 03:35
023

XXX.XXX.91.129

Psa mi srazilo auto majitel vozidla vystoupil nic na autě nenasel po té nasedl do auta odjel a po několika minutách se vrátil zpět k místu nehody a že na autě má škodu od mého psa a chce po mě škodu zaplatit pořadí mi někdo jak postupovat dal?

Uživatel s deaktivovaným účtem

2.10.2019 06:51

v rámci pojištění domácnosti nám tyhle věci kryje pojistka, zavolejte na pojišťovnu, třeba to tak máte taky a ani o tom nevíte. Pokud majitel auta nemá svědky a nevolal policii, nemá fotky, má dle mého názoru smůlu, ale třeba se pletu.

2.10.2019 08:25

023 napsal(a):
Psa mi srazilo auto majitel vozidla vystoupil nic na autě nenasel po té nasedl do auta odjel a po několika minutách se vrátil zpět k místu nehody a že na autě má škodu od mého psa a chce po mě škodu zaplatit pořadí mi někdo jak postupovat dal?

Tak hlavně s ničím nesouhlaste,pokud nemá svědky atd ..a odjel a náhle jsi to rozmyslel??Pojistka na domácnost to nevím asi ne...?možná to ma někdo zahrnuté v pojistce,nicméně je na tyhle případy pojištění ze zodpovědnosti a aby jste mohl uplatnit pojištění je to slovičkařeni.Takže pokud nemáte pojistku a neznáte pravidla za jakých okolností Vám za psa způsobenou škodu jinému vyplatí tak se do ničeho nehrňte zaplatite to ze své kapsy,škodu na autě mohl mít i z minulosti a teď se mu to hodí do krámu na Vás něco vydělat.

2.10.2019 08:53

Záleží na okolnostech jak se to stalo, pokuď nedodržel pravidla silničního provozu a jel jako prase což takovych idiotů je na cestách neskutečné množství tak klidně mohl srazit i Vás,každopádně na to nebude brát nikdo ohled a ani pojišťovna,pes ma být v blízkosti komunikace a při přecházení na vodítku . Nepišete jak se to stalo takže nelze podle toho soudit kdo má na co nárok,třeba odškodnění můžete požadovat i po něm za způsobené zranění nebo usmrceni psa.

Přidejte reakci

Přidat smajlík