fenka Lady a pes Limo

Prodám Border kolii - Nabízíme k prodeji blue merle pejska s PP. Zvídavý ro...
DohodouHohoho
XXX.XXX.201.26
Ahoj chtěla jsem se zeptat ,jak zabavujete své psí miláčky :) Chtěla bych získat nějaké nové typy ;)
Mám borderku 6 měsíců 24/7 na zahradě občas teda chodí na návštěvy domů.
Hrajeme si spolu cvicime různé dogdancingové triky a poslušnost 1x tydne cvičák a procházky 2x denně ráno a večer (ráno hodina a 15 minut večerní nejméně 2 hodiny). Také ji schovávám pamlsky do deky a ona si to různě odkrývá nebo hádá ve které ruce držím pamlsek.Máme také balonky které se plní pamlskama.Jak třeba zabavujete pejsky na procházce? Já před tou svoji priserou muzu mávat hračkou jak chci ,ale vůbec o ni nejeví zájem zato na zahradě je po hračkách jak střelená :D Je normální ze venku o hračky nejeví zájem? Chápu že je ještě malá a tak si to venku potřebuje všechno prozkoumat a očichat ,ale chtěla bych vědět jestli se to třeba časem zlepší :) Budu vděčná za jakékoliv typy :)
Uživatel s deaktivovaným účtem
rapotacka11
napsal(a):
Pasení?
Je jí půl roku.
No a kdy je k tomu nechávají přičuchnout?
"""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""
https://www.ifauna.cz/psi/clanky/r/detail/8260/treibball-poprve-o-tituly/
Hohoho
XXX.XXX.201.26
Na pasení ještě nemáme tak dobré přivolání a hlavně ještě neumí zalehavat na povel ,takže to můžeme vyzkoušet až toto budeme nějak ovládat.
Uživatel s deaktivovaným účtem
Jasně, v tomhle věku, ale měla by se měla srovnat i venku. Tenhle týden se řešilo, že majiteli janka "venku nevidím,neslyším, nereaguji" poradili, ať se vrátí později.