Pes útočí na vysavač

Přidejte téma
Přidejte téma
Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků

meggie165

7.10.2019 19:25
meggie165

XXX.XXX.145.162

Dobrý den, nemáte nějaké zkušenosti, jak odnaučit psa útočit na vysavač? Vypnutý vysavač mu nevadí, ale jak začnu vysávat začne štěkat a kousat do něj

Uživatel s deaktivovaným účtem

7.10.2019 19:37
Uživatel s deaktivovaným účtem

meggie165 napsal(a):
Dobrý den, nemáte nějaké zkušenosti, jak odnaučit psa útočit na vysavač? Vypnutý vysavač mu nevadí, ale jak začnu vysávat začne štěkat a kousat do něj

No já striktně pošlu psy z místnosti, kde vysávám...někdy jim nevadí ani když vysávám skoro pod nima a jindy začnou na vysavač ječet hned jak ho zapnu. Někdo by to možná řešil nácvikem s pamlsky....já na takový nejkárny nemám čas, takže houknu na pesany ať mažou na místo.

7.10.2019 19:43
marcelaamax

XXX.XXX.189.249

Já jsem teda tohle přes pamlsky taky nikdy neučila. Klasický vysavač, nebo tyčový psům nevadí. S robotem ze začátku měli problém - doráželi na něj, štěkali a měli tendence do něj šťouchat tlapama. Prostě jsem jim jen rázně řekla, že nesmí a postupem času si zvykli, teď už s tím nemají žádný problém, kolikrát i leží na zemi a vysavač je těsně objíždí a lehce do nich nabourává , což tedy už jim vadí a to se zvedají a jdou na pelíšek...

Přidejte reakci

Přidat smajlík