merci1234567890

XXX.XXX.162.140
Dobrý den,
pořídili jsme si civavku po papírových rodičích.. a brali jsme si ji s vahou 800g ve 2 měsících.. chtěla bych se jen zeptat, jestli někdo z Vás si nebral podobně hezkou civavku a v kolika kg se Vám zastavil růst.. doufáme, ze se vejdeme do 2kg.. maminka měla 2kg přesně a tatínek 1,6kg oba jsme viděli a vazili:) děkuji mockrát za odpověď ☺️
Doggygirl

XXX.XXX.241.250
Když jste chtěla psa s určitou váhou a určitým standardem, měla jste si koupit plemeno a ne křížence 🤦♀️
Doggygirl
napsal(a):
Když jste chtěla psa s určitou váhou a určitým standardem, měla jste si koupit plemeno a ne křížence 🤦♀️
A tak zrovna v tomto případě netřeba kárat. Vždyť je už v zadání, že fenka je po papírových rodičích a oba rodiče viděli. Tak předpokládám, že i štěně má PP. Já si jen mírně rýpla proto, že se mi zdálo, že zadavatelka touží po co nejmenší čivavě. Tzv. "miničivavě", která jak je psáno výše, není. Kdybych si já pořizovala čivu, tak bych naopak chtěla, aby byla na horní hranici normy. Bojím se takových těch minipsíků - že foukne vítr a odnese je to, a hlavně trpí na hypoglykemické stavy, pokud by nebyla papírová a po ověřených rodičích, tak mám také pocit, že čivy trpí na hydrocefalus...
Ale tady fakt nejde o křížence - aspoň teda podle prvního příspěvku.
fikovnice
napsal(a):
A tak zrovna v tomto případě netřeba kárat. Vždyť je už v zadání, že fenka je po papírových rodičích a oba rodiče viděli. Tak předpokládám, že i štěně má PP. Já si jen mírně rýpla proto, že se mi zdálo, že zadavatelka touží po co nejmenší čivavě. Tzv. "miničivavě", která jak je psáno výše, není. Kdybych si já pořizovala čivu, tak bych naopak chtěla, aby byla na horní hranici normy. Bojím se takových těch minipsíků - že foukne vítr a odnese je to, a hlavně trpí na hypoglykemické stavy, pokud by nebyla papírová a po ověřených rodičích, tak mám také pocit, že čivy trpí na hydrocefalus...
"po papírových rodičích" "rodiče jsem viděla" .........to na mne nepůsobí tak že štěně má pp. Navíc by se tazatelka asi neptala na váhu v případě že by čivava měla pp ...........
Doggygirl

XXX.XXX.241.250
fikovnice
napsal(a):
Když to je právě to, jak to lidi chytře píšou. Podle mě papíry nemá, jen se to snažila "zamaskovat" tím, že rodiče jsou papíroví a viděla je.
Uživatel s deaktivovaným účtem

jj. jak ctu po rodicich s PP -je to jasne
a jen tak pro zajimavost - ono u PP psu spis oba rodice neuvidíte nez uvidíte - neb otec klidne zije na druhé strane světa
https://www.klubcivav.cz/i/vahove-prirustky-stenat/
napsal(a):
a jen tak pro zajimavost - ono u PP psu spis oba rodice neuvidíte nez uvidíte - neb otec klidne zije na druhé strane světa
Tak jasně, souhlasím. Za otce se dá vydávat kdejaký pes, a vlastně i za matku. Možná jsem byla jen přehnaně důvěřivá , těžko říct...

napsal(a):
Jejda, takového psa by náš kocour ulovil. ( A to nemám žádné průkazové obří plemeno, ale normální vesnickou číču, ale 6 kilo má )