Německý špic malý štěňátka s PP FCI

Prodám Německého špice malého - Rodinná chovatelská stanice Karamit Nova za...
DohodouJassica
XXX.XXX.138.86
Mám čtyř měsíční štěně . Nechce se mazlit a vsteká se když jí chci vzít. Bojím se že až bude starší nedokážu ji srovnat.
Také mám problém s hromádkami
otočí se a sní je .🙈💩
Nevím jestli je to nedostatkem jídla, nebo nepestrý jídelníček
Uživatel s deaktivovaným účtem
A plemeno?
Uživatel s deaktivovaným účtem
To můj syn taky nechtěl. A vyrostl normálně. Ale hovínka nejedl.
Chtěla jsem tím napsat, že ne každý tvor je mazlicí. Tak s ním divočte, když se nechce mazlit.
Tak já mám zase s fenou zkušenost s tím žraním hovínek a opravdu to není nic příjemného. Už před odběrem nás na to upozorňovala chovatelka, že tohle ta naše dělá, ostatní ne a hlavně ať ji to nenecháváme dělat, nebo si z toho udělá zlozvyk a my se z toho zblázníme. U nás to teda ještě ale dělala tak, že venku v pohodě, tam jí bobek nezajímal. Ale jakmile to nevyšlo a bobek doma - tak se na něj okamžitě vrhla. Já jsem si už říkala, jestli to snad chce zamaskovat, nebo co . No základem bylo docílit toho, aby se venčila co nejvíc venku a když náhodou jsme to nevychytali, tak ji prostě hned okřiknout (ne v tu dobu, co kadí, ale v tu dobu, co se to chystá sežrat) nebo čapnout a odnést, aby to nestihla.
Jinak jsem taky někde četla, že to dělají psi, kterým něco chybí v jídelníčku, nicméně chovatelka mi říkala, že to tak není, takže na to bude asi taky spousta názorů.