Když je tady diskuze o PP psu s vadou, tak sem vložím to, co na mě vyskočilo na iFAUNĚ jako TOP inzerát. Taky to má už skoro 5tis. shlédnutí....
Upřímně - vůbec tomu nerozumím. Tak někdo prodává čivavu s PP za účelem krytí fen bez PP??!! A co ta podivná cena???
Čivava
Inzerováno 6 dní (4849 zobrazení)
Prodám Čivavu
Dospělý pes s průkazem původu
Prodám Čivavu - Čivava dlouhosrstá-krátkosrstá:krytí pro fenky bez průkazu původu,více psů-pejska si vyberete,různé barvy-čokoládová,bílá znaky,černá znaky,krémová melír,červená, rezavá, hnědá.Všichni s průkazem původu-šampioni,váhy 1.60-2.30kg.www.jarvin-box.cz,mob:606139414,mail:jarvinbox@email.cz
Cena 1 000 Kč
assil
napsal(a):
Ne, to nabízí krytí pro bezpapíračky, už asi dlouho nebude, protože po této prezentaci tady jsem zvědavá jak dlouho to bude trvat než je někdo oficiálně práskne na ČMKU.
No, tak to jste na hlubokém omylu. Ten inzerát je starý tak z deset let a nehnul s tím evidentně nikdo.
Edit: jooo, tak už čtu nahoře ten zápis. No to to trvalo.
impact
napsal(a):
No, tak to jste na hlubokém omylu. Ten inzerát je starý tak z deset let a nehnul s tím evidentně nikdo.
Edit: jooo, tak už čtu nahoře ten zápis. No to to trvalo.
Ale na svých stránkách má stále, že je to CHS pod FCI, a plánuje další a další spojení - ta baba z toho má těžkou srandu...
fikovnice
napsal(a):
Takže jsem rozhrábla nějakou levárnu, jo?
No, mně ten inzerát přišel totálně padlej na hlavu. Kdo může přímo do textu dát, že nabízí krytí bezpapírových fen?!?
Nerozhrábla - takhle levárna už je 100x překydaná a znamá
... jen má ta množitelka dobrý žaludek, a všem se dál směje do ksichtu...