Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
22.10.2019 21:50
Moravanka1

XXX.XXX.161.194

Dobrý den, chci se zeptat, zda nevíte co by mohlo mému psovi být. Dnes se začal chovat na jeho poměry opravdu divně. Porad jen nervózně přešlapuje, zrychleně dýchá a hlavně se kouká porad nahoru. Vzala jsem ho ještě čůrat ven a snažil se schovávat pod auta, což nikdy nedělal. Doma se schovává pod stolem, snaží se vylézt do postele, ikdyz ví, ze to nesmí a zpravidla to dodržuje. Nechce a odmítá jít spat, ale jde vidět, ze je opravdu unavený. Mám pocit jakoby se neceho bál. Nechci ale dělat zbytečně uspěchané závěry, tak se raději ptam zde.

Uživatel s deaktivovaným účtem

22.10.2019 22:12

Nemá někde něco šprajclého? něco spolknul a nevešlo se to do něj.....usuzuju podle toho, že si nechce lehnout, asi to někde může tlačit a v leže se mu špatně dýchá...nebo neurologický problém.
Jinak na začátku léta moje psina jen divně ale fakt divně koukala občas se zatřásla a dýchala s vyplazeným jazykem, stálo mě to pětikilo, ale pocit, že jí nic není k nezaplacení...za týden se rozhárala.....takže navštivte veta....

23.10.2019 08:55

Uživatel s deaktivovaným účtem napsal(a):
Nemá někde něco šprajclého? něco spolknul a nevešlo se to do něj.....usuzuju podle toho, že si nechce lehnout, asi to někde může tlačit a v leže se mu špatně dýchá...nebo neurologický problém.
Jinak na začátku léta moje psina jen divně ale fakt divně koukala občas se zatřásla a dýchala s vyplazeným jazykem, stálo mě to pětikilo, ale pocit, že jí nic není k nezaplacení...za týden se rozhárala.....takže navštivte veta....

Ano. Taky říkám, že je lepší být za hysterickou paničku a jít k veterináři zbytečně, než potom litovat, že jsem něco prošvihla.

23.10.2019 11:57
natalka

XXX.XXX.21.166

Takto se chovala naše 16-ti letá seniorka, když jí začalo selhávat srdce a začaly se zavodňovat plíce - neustálé chození, zrychlené dýchání a vytažená hlava nahoru. No na veterině se doktor snažil, ale nakonec jsme to ukončili, už nastal její čas. Nevím jak je pes starý, ale rozhodně bych to nepodceňovala.

23.10.2019 14:49
lesnížínka

XXX.XXX.148.5

natalka napsal(a):
Takto se chovala naše 16-ti letá seniorka, když jí začalo selhávat srdce a začaly se zavodňovat plíce - neustálé chození, zrychlené dýchání a vytažená hlava nahoru. No na veterině se doktor snažil, ale nakonec jsme to ukončili, už nastal její čas. Nevím jak je pes starý, ale rozhodně bych to nepodceňovala.

To samé mi napadlo taky, voda na plicích, špatně se mu dýchá. S veterinou bych nečekala.

Přidejte reakci

Přidat smajlík