Majka221
napsal(a):
Dobrý deň máme z útulku x Stafforda sučku teraz má 6 mesiacov a cca 16 kg. Chcem sa opýtať tato váha je dobrá? Či je to veľa alebo málo v pár diskusiách som už čítala že v dospelosti by mala mať Max 20 kg no podľa mňa tá naša bude mať 20 kg už za chvíľu. Ďakujem
Ak je to kríženec, tak odporúčam neriadiť sa tabulkami a čítať diskusie,lebo konečná výška aj váha môže byť riadny prekvapením. Pokiaľ neviete, s čím je krížená, tak vám nikto presnú váhu nepovie a ani neposúdi, či to je veľa alebo málo.
Jesť jej chutí? Výzorovo sa vám zdá ako? Je ako z koncentráku(obrazne) alebo skôr mohutnejšej,plnšej postavy? Nahmatáte jej spodné rebrá?
Len tak medzi rečou, doma mám retrieverku, čo už na prelome 6.a 7. mesiaca vážila tolko, čo jej matka v dospelosti. Lebo tá moja hviezda je vysoká,mohutná a vyzerá ako pes,zatial čo jej mama je dorobná,útla,s dlhou hlavou.
Uživatel s deaktivovaným účtem

U křížence fakt těžko říct...fotku nemáte?
Majka221
napsal(a):
Tak papať jej chutí až veľmi. Postavu má taku plnsiu a spodné rebrá aj áno nahmatam.
Tak potom by to malo byť v poriadku Ak by sa vám zdalo, že rýchlo priberá, tak treba trošku ubrať z krmnej dávky a/alebo zaradiť viac pohybu,samozrejme s prihliadnutím na vek a výdrž šteniatka