argentum

XXX.XXX.201.122
Zdravím, nedávno jsme si z útulku přivezli štěňátko a nikdo neví co je to za plemeno. Nejdřív jsme si říkali, že je to kříženec s modrou merlí, ale po delším pátrání nám přijde, že je to lousianský leopardí pes (catahoula). Údajný věk jsou zatím 2 měsíce. Poradí někdo?
argentum
napsal(a):
Zdravím, nedávno jsme si z útulku přivezli štěňátko a nikdo neví co je to za plemeno. Nejdřív jsme si říkali, že je to kříženec s modrou merlí, ale po delším pátrání nám přijde, že je to lousianský leopardí pes (catahoula). Údajný věk jsou zatím 2 měsíce. Poradí někdo?
Spíš mi přijde jako australskej honáckej.
argentum

XXX.XXX.201.122
impact
napsal(a):
Jeeee, to je ten Pražák, že? Koukala jsem na něj.
Jinak na nějaké tipy plemene bych počkala, až trochu vyroste..
jojo, přesně ten :D je to zlatíčko!
a taky si říkám, že nejspíš až časem uvidíme do čeho se vlastně klube :D
eli22
napsal(a):
Spíš mi přijde jako australskej honáckej.
Honáci mají trochu jinou barvu (já se teda v barvách nevyznám tak abych ji dokázala pojmenovat), tady bych hledala něco co má merle...
Ale je to božan, má takový ten krásný výraz co mam u psů ráda, jako by říkal "se mnou bude ještě sranda".
Google si podle vašich fotek myslí, že je to nějaká americká křižovatka, co tam je prý taky plemeno. :D
https://www.google.com/search?tbs=sbi:AMhZZivu7sp-wHDCeOtZiW8eUxUpsqH8yRigfz-fEhyU3Nqb49B8d-rOeQMLJDnqDK-RqgcxWpQimzQJXokEVt7A4veEbmO97ZCtTjGelsBSBM2dV0pjCpnVsYiQ_1MwT_1Xwdy9mwTOT-aWM6Qda7LjwBUDpWNM9vpmY50e2a5DwLOG5A5QzJXLqqu0jE9ksEmxB7gXieBU9SpnMMhYI-FBBZc51MQhJmh8PWqPjDhYQFeFZ2yc7mvBAB4vbUcIfqnaeNbTNu6-qXvrRrBdcx3uUXdLi-lXZlYzOyxYtPC5-yVgpZqQAuswINwovFGW26ywXktp2hqNXeG7uQWGggDeZMvFzV5hTtiA
Ale uvidíte časem, co se vám z něj vyklube. Je moc pěkný, ale plemeno není a nebude, když nemůžete doložit žádný původ, ani jednoho z rodičů jste nikdy neviděli....