Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
29.10.2019 18:15
Paaniička

XXX.XXX.147.110

Dobrý večer,
našemu psovi začalo včera večer téct z jednoho oka, nechali jsme to přes noc, ale oko pořád teče, nemáme pocit, že by se to nějak zhoršovalo, ale ani zlepšovalo. Chtěla bych se tedy zeptat, jestli nemáte nějaké rady, jak to zastavit a pro příště se tomu vyhnout:)
Děkuji:))

Uživatel s deaktivovaným účtem

29.10.2019 19:06
Uživatel s deaktivovaným účtem

Radím návštěvu veterináře, jinak se tomu vyhnout nemusíte, protože to možná není jen nějaká banalita, ale třeba zánět nebo alergie.

29.10.2019 19:19
Terven

XXX.XXX.110.159

Vždycky, pokud mám u zvířete problém pouze s jedním okem, mám se na pozoru o dost víc, než kdyby byl problém s oběma.
Tečou-li obě oči, možná to je lehčí zánět, podráždění...může to odeznít samo a nemusí. Teče-li jen jedno, je dost velká pravděpodobnost, že je tam nějaké cizí těleso a nejspíše to samo nepřejde. Moje fena měla něco podobného v létě - taky jen jedno oko a vyklubala se z toho osina ve vnitřním koutku a dokonce i poškozená rohovka.

Hrusok

29.10.2019 19:21
Hrusok

XXX.XXX.201.26

Zašla bych určitě na veterinu. Taky nám teče z oka a včera jsme byli na veterině a štěndo má uzlíčkový zánět třetího víčka. A ve čtvrtek musí pod narkozu aby se ji to dalo do pořádku. Takže doporučuji veterinu ;)

Přidejte reakci

Přidat smajlík