Štěně - dělá potřebu doma

Přidejte téma
Přidejte téma
Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
31.10.2019 06:03
NikyaMia

XXX.XXX.26.83

Zdravím, potřebovala bych radu
S přítelem jsme zachránili půlroční štěně z ošklivých podmínek, byla v kotci se svojí psí mamkou, 3m x5m cca, venčení dělaly holky v kotci, takže si v tom pak i ťapkaly, žádná čistota, v kotci natržený 10kg pytel, miska na vodu prázdná, paní říkala, že na ni nemá čas, že nemá čas ji vycvičit a starat se o ní, tak jsme si ji dovezli domů, ale nechce se nám odnaučit dělat potřebu doma, má svůj vymezeny prostor, chodbu, má tam misky pelíšek, kočičího kamaráda, hračky.. každé 2 hodiny s ní na hodinu chodím ven, tam neudělá nic, vrátíme se domů a ona udělá nadílku hned co otevřu dveře. Jsem s ní doma, snažím se to vychytat, ale když ji na benzenu vezmu ven kouká na mě jako co po ní chci.

31.10.2019 07:03
lesnížínka

XXX.XXX.148.5

Tak nevím, jestli to dobře chápu, ale jestli ji vezmete ven, na pár metrů a stojíte nad ní: čůrej, kakej...tak pes absolutně neví, co po něm chcete. Takže jít ven už s tím, že tam budete třeba 2h do té doby, dokud potřeby nevykoná. Musí si hrát, chodit, lítat, aby se jí střeva rozhýbala. Pak pořádně vychválit do nebes, nejlepší pamlsky co máte, či oblíbenou hračku, prostě co pejsek preferuje použít jako odměnu. Nejspíš to nepochopí úplně poprvé, takže si to budete muset párkrát zopakovat a vydržet to. Obávám se, že když mezitím polevíte a udělá to zase až doma, jste tam, kde jste byli...

31.10.2019 08:16
sisi58

XXX.XXX.191.1

NikyaMia napsal(a):
Zdravím, potřebovala bych radu
S přítelem jsme zachránili půlroční štěně z ošklivých podmínek, byla v kotci se svojí psí mamkou, 3m x5m cca, venčení dělaly holky v kotci, takže si v tom pak i ťapkaly, žádná čistota, v kotci natržený 10kg pytel, miska na vodu prázdná, paní říkala, že na ni nemá čas, že nemá čas ji vycvičit a starat se o ní, tak jsme si ji dovezli domů, ale nechce se nám odnaučit dělat potřebu doma, má svůj vymezeny prostor, chodbu, má tam misky pelíšek, kočičího kamaráda, hračky.. každé 2 hodiny s ní na hodinu chodím ven, tam neudělá nic, vrátíme se domů a ona udělá nadílku hned co otevřu dveře. Jsem s ní doma, snažím se to vychytat, ale když ji na benzenu vezmu ven kouká na mě jako co po ní chci.

Měla jsem totéž. Starší štěně z kotce od matky. Vyvýšené místo na sezení/ležení a jinak bordel.
Naštěstí fenka pochopila rychle, cca 3-4 dny, že bobky se nedělají doma.Ovšem chodila se mnou do práce, kde byla celé dny venku. Domů přišla zmožená a vybobkovaná a vyčůraná.
Je na vás, aby i vaše štěně chodilo domů vyprázdněné a unavené. Čím déle bude venku, tím méně hrozí nějaká katastrofa.

31.10.2019 09:00
janaa

XXX.XXX.255.30

Ono v půl roce jsou i některá štěňata z dobrých podmínek čuňata a čistotnost ještě není stoprocentní. Nepíšete,jak dlouho štěně máte, ale může to být běh na delší trať. Je to o důslednosti a trpělivosti, chodit ven, nevrátit se, dokud se štěndo nevyvenčí. Jak se venku chová? Nebojí se? I to může být faktor, venčí se, kde si připadá v bezpečí. Půl roku se učila,že se venčí v "pelechu", tak nemůžete čekat,že se tahle informace přepíše za pár dní

31.10.2019 09:06
tero

XXX.XXX.237.193

Kamarádka měla to samé, jen s tím rozdílem, že fenka byla už dospělá když si ji brala. Dodnes, často něco udělá doma. A to ji má už asi pět let.Co tak nabrat něco z její nadílky a položit to venku na místo kde chcete ať se venčí. Možná jí to naláká a pochopí dříve.

Přidejte reakci

Přidat smajlík