Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
4.11.2019 21:06
Bůček

XXX.XXX.24.1

Vzhledem k tomu ,že je tu spousta lidí,kteří mají určitý rozhled žádám o pomoc. Chtěla bych investovat a nakoupit potřebné věci pro pejsky a kočičky do útulku u nás. Vzhledem k tomu ,že mám v plánu investovat větší množství peněz, chtěla bych toho pořídit co nejvíce ,ale zároveň kvalitně. Kromě tipů, kde pořídit např.konzervy po větších baleních za lepší peníz bych uvítala zda máte někdo zkušenosti s drevitou vlnou, kde odebíráte nebo kupujete ,s cim máte kladné zkušenosti. Moc děkuji za vaše zkušenosti a tipy 😊

5.11.2019 16:50
karo2702

XXX.XXX.162.156

Pokud chcete investovat větší množství peněz, tak se hlavně před nákupem domluvte s vedením útulku, zda ty věci vůbec vezmou (jako třeba značku žrádla atd.). Náš útulek třeba vůbec nebere granule a od konzerv krmí jen některými značkami a ostatní nechtějí, i když je to třeba mnohem kvalitnější.

5.11.2019 19:53
GAELLE

XXX.XXX.55.67

tak já jako invalidní důchodce kupuji občas (hlavně na vánoce) granule a konzervy. útulek je rád za každou pomoc i když se nemohu dovolit kupovat dražší a kvalitnější. Lepší něco než vůbec nic...................

5.11.2019 20:05
Bůček

XXX.XXX.24.1

Já si samozřejmě zjistila co potřebuji, jaké značky atd. Jen mě zajímalo, jestli nemá někdo zkušenosti např.s nějakým eshopem nebo prodejcem, který má výhodnější ceny ☺️ a hlavně mě zajímala i ta vlna ,je to celkem dražší záležitost na to jaké množství je v útulku potřeba:)

5.11.2019 20:48
GAELLE

XXX.XXX.55.67

Bůček napsal(a):
Já si samozřejmě zjistila co potřebuji, jaké značky atd. Jen mě zajímalo, jestli nemá někdo zkušenosti např.s nějakým eshopem nebo prodejcem, který má výhodnější ceny ☺️ a hlavně mě zajímala i ta vlna ,je to celkem dražší záležitost na to jaké množství je v útulku potřeba:)

s vlnou zkušenost nemám, vozíme deky, staré osušky apod. Nevím jaký rozdíl je mezi vlnou a klasickými hoblovačkami? Ty by se jistě u truhlářů daly sehnat a zadarmo. Náš pes žil v bytě takže to neznám .............jinak krmivo jsem nakupovala vždy na netu a hledala nejlepší ceny

5.11.2019 20:57
impact

XXX.XXX.44.225

Vlnu kupuji na Mavez Slavičín.

Uživatel s deaktivovaným účtem

5.11.2019 21:51

Útulky často ocení obojky, postroje a přehozy/svetry. Zvlášť pro starší psy, kteří tam většinou bývají na dožití. Stejně tak náročnější vet péče pro ně. Obyčejné čištění zubů pod šetrnější a bezpečnější inhalačkou není zrovna pár stovek.

5.11.2019 22:00

...pokud jde opravdu "o vetsi sumu"...
Tak bych se spis nez po "vlne" ptala na jine veci (tim nerikam, ze vlna je spatne - je super).

Napr. zatepleny kotec, pletivo, zednicke a jine stavebni prace, cast uctu za elektrinu, pracka se susickou, mycka...
Proste veci, ktere cloveka "z venku" ani nenapadanou ze zviratkum pomahaji, ale pomahaji... a stoji rance...
Ale z rovna v tomto - opravdu kazdy utulek potrebuje neco jineho - a za optani se predem nic nedate...

5.11.2019 22:26

Uživatel s deaktivovaným účtem napsal(a):
Útulky často ocení obojky, postroje a přehozy/svetry. Zvlášť pro starší psy, kteří tam většinou bývají na dožití. Stejně tak náročnější vet péče pro ně. Obyčejné čištění zubů pod šetrnější a bezpečnější inhalačkou není zrovna pár stovek.

Do jednoho "domaciho depozita" jsem po vyklizeni bytu po dedovi take vezla plny kufr auta prosteradel, povleceni, rucniku, uterek... Neco jeste origos balene.
Na netu to poptavali, ale...
Kdyz jsem tam dojela, prisla jsem si jako uplnej idiot. "Holka, co jim to vezes?"
Nicmene pani majitelka uplne zarila.
Hadry - vec ktera nikoho nenapadne a pritom je potrebuji denne... a tolik...

5.11.2019 23:45

Uživatel s deaktivovaným účtem napsal(a):
Do jednoho "domaciho depozita" jsem po vyklizeni bytu po dedovi take vezla plny kufr auta prosteradel, povleceni, rucniku, uterek... Neco jeste origos balene.
Na netu to poptavali, ale...
Kdyz jsem tam dojela, prisla jsem si jako uplnej idiot. "Holka, co jim to vezes?"
Nicmene pani majitelka uplne zarila.
Hadry - vec ktera nikoho nenapadne a pritom je potrebuji denne... a tolik...

Jj, "hadry" poptávají často. Deky, prostěradla... Kdo má cokoliv nepotřebného, vyprat a hodit do útulku. Maximální využití.

Přidejte reakci

Přidat smajlík