Podezření na traviče Brno-Žabovřesky

Přidejte téma
Přidejte téma
Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
8.11.2019 00:53
JiriStej

XXX.XXX.119.157

Dobrý den, chtěl bych upozornit na to, že v okolí ulice Vychodilova v Brně-Žabovřeskách se v poslední době objevují psí zvratky, s tím že můj pes se tam také pozvracel, mám proto podezření že tam někdo rozhazuje otrávené návnady nebo stříhá na trávník sprej (protože poslední dobou se moc psům nechce chodit na jeden trávník známý jako "rožek", kam chodí venčit velká část lidí z okolí).

XXXREBUS

8.11.2019 14:46
XXXREBUS

XXX.XXX.159.158

JiriStej napsal(a):
Dobrý den, chtěl bych upozornit na to, že v okolí ulice Vychodilova v Brně-Žabovřeskách se v poslední době objevují psí zvratky, s tím že můj pes se tam také pozvracel, mám proto podezření že tam někdo rozhazuje otrávené návnady nebo stříhá na trávník sprej (protože poslední dobou se moc psům nechce chodit na jeden trávník známý jako "rožek", kam chodí venčit velká část lidí z okolí).

Nám Otrávil někdo Německého Ovčáka Fenu 8letou za Domem! Obec Hostěrádky-Rešov , Vetr. lékař z krve odhalen Jed typu: Kumatox a Podobné Jedy!!, tehoto typu . Pachatel samozřejmě neznámé?? ,alespoň jsem požádal PLČR o vyhlášení že v Obci Hostěrádky-Rešov ""A TO NE Poprvé co jsem zaslechl od občanů !!!!!!ale vícekrát Otrávil někdo někomu Psa"""" Ten kdo to udělal není člověk . Zaslouží Vězení když to napíšu slušně !!!!!! Co Vyhlásila Obec 4.11.2019 Viz.Hlášení Vážení občané v obci Hostěrádky-Rešov došlo k opakované otravě psů. Při nálezu případné nástrahy volejte policii a hlídejte si svoje pejsky.
škoda že nadají i varovné Cedule!!!!Upozornujeme Pejskaře ??

Přidejte reakci

Přidat smajlík