Nakryta fena ma falesnou brezost?

Přidejte téma
Přidejte téma
Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků

Dolly0987654332

11.11.2019 11:45
Dolly0987654332

XXX.XXX.13.124

Moc prosim o radu jsem zoufala mame dvakrat nakrytou fenu ted 61 den od kryti a vet mi rekla ze po hmatu neni brezi a sono delat nebude fenka ma ale priznaky mela bricho ted nezere vic pije spi tak jako pred porodem vcera z ni neco vyteklo hnede barvy od te doby nic zadny vytok nic tak jme myslely ze naka ta zatka odesla a bude nadlefovat porod nicmene vez rekl ze neni brezi a spoustilo se ji i ted mliko prosim je mozne ze ma adpon jedno strne co nenahmatala nebo ma jen falesku?

11.11.2019 11:57
janaa

XXX.XXX.183.120

Jděte k jinému vetovi a nechte udělat sono, nic jiného vám na dálku nikdo poradit nemůže. Zátka není hnědá. Víceméně může být ve hře více možností, může tam být štěně (živé nebo mrtvé, pak se může rozkládat a jde o velkej průšvih), může to být zánět dělohy, může to být faleška.....Btw březost byla potvrzena sonem?

11.11.2019 12:37
marushka

XXX.XXX.41.2

Dolly0987654332 napsal(a):
Moc prosim o radu jsem zoufala mame dvakrat nakrytou fenu ted 61 den od kryti a vet mi rekla ze po hmatu neni brezi a sono delat nebude fenka ma ale priznaky mela bricho ted nezere vic pije spi tak jako pred porodem vcera z ni neco vyteklo hnede barvy od te doby nic zadny vytok nic tak jme myslely ze naka ta zatka odesla a bude nadlefovat porod nicmene vez rekl ze neni brezi a spoustilo se ji i ted mliko prosim je mozne ze ma adpon jedno strne co nenahmatala nebo ma jen falesku?

To co popisujete mnohem víc sedí na zánět dělohy, takže já bych šupajdila k pořádnému veterináři.

11.11.2019 13:31
jahodapavel

XXX.XXX.168.150

Na nějaký závěr je málo informací a bez ultrazvuku je to nemožné. Je to postup non lege artis. Dejte to jako podnět Komoře vet. lékařů. Problém je v tom, že ne všichni veterináři mají ultrazvuk a jen málo má tolik pacientů, aby v práci s ním měli praxi a posílat pacienta jinam se jim nechce, protože ten se už nevrátí. Už jsem zažil fenu, která měla mít 4 štěňata jich měla 10 i fenu , která měla být jalová a měla 5 štěňat. Stejně je to i s RTG.

12.11.2019 19:02
Dasvo

XXX.XXX.250.72

Jak jste dopadli? Žije fena? Podle popisu bych také tipnul buď „prostý“ zánět dělohy nebo mrtvé štěně uvnitř. Nechápu, že veterinářka neudělala sono nebo RTG.

Přidejte reakci

Přidat smajlík