Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků

Wrosi

14.11.2019 11:24
Wrosi

XXX.XXX.150.96

Veterinární klinika Chomutov Dukelská ulice. Má zkušenost o záchranu mého psa. Můj pes díky jejich debilite umřel doma v bolestech. Banální operace kyčelního kloubu který potřeboval resekci, termín operace až za týden. Pejsek trpěl v takových bolestech že si to nedokáže nikdo představit. Jen injekci a dobrý to vydrží. Otekla mu nozicka takovým zpusobem že sem volala jestli je to normální. Ano je to normální!! Dokonce ho doktor viděl a nic nedělal a dnes když měl jít na operaci tak chviličku před tím než sem ho chtěla dát do auta mi umřel v náručí a v šílených bolestech /!!!! Doufám že jste spokojený že jste mi vědomě zabili zdravého psa.Nenavist co k vám cítím je neskutečná. Reznici co jim jde jen o prachy a že levný nejsou!! Za mě nikdy víc ani očkovat bych nenechala!! Usmazte se v pekle!!!prosím o sdílení nechci aby se tohle stalo dalším lidem a zvířatům kteří si tohle nezaslouží!!!!! Nehledě na to že jsem tento příspěvek vložil na jejich Facebook a příspěvek je opakovaně smazán.

14.11.2019 11:27
impact

XXX.XXX.195.92

Pokud nechám psa doma trpět v šílených bolestech, tak jsem primárně blbec já sám....

Takže k tomu názvu kliniky ještě dopište celé své jméno, ať se můžeme taky podivit...

14.11.2019 12:04
Atheira

XXX.XXX.181.160

Jsou veterináři dobří i špatní. Jestliže mám podezření, že postupují blbě a vidím, že mi pes doma trpí a oni s tím nic nedělají, jdu jinam, urychleně.
Pokud ho i přesto nechám trpět a umřít, je to čistě moje chyba. Jak byl veterinář svědomitý či nebyl tu už pak nehraje roli.
Vy jste měla dost času na to, abyste mu ten život zachránila. Vy jste se dívala na to, jak U VÁS DOMA trpí, ne na klinice, odkud vám ho nechtěli vydat.
Váš pes umřel, nikoli náhle, ale po delších komplikacích. A nikoli vinou veterináře, byť tedy zřejmě nepostupoval správně. Kopat kolem sebe můžete jak chcete, ale stejně vám to nepomůže s tím, co beztak sama moc dobře víte.

Uživatel s deaktivovaným účtem

14.11.2019 12:08

Je to smutné, ale stejnou vinu nesete i vy...To vás třeba nenapadlo zavolat si někam jinam? Nechala jste psa doma trpět a jen čekala na termín operace? Pokud někde nejsem spokojená s přístupem jak u lidských, nebo zvířecích doktorů, jdu jinam..obzvlášť v takové akutní chvíli...což vám teď psa už nezachrání...

14.11.2019 13:05
lesnížínka

XXX.XXX.148.5

Tak dámy, z pohledu člověka, který má poprvé nemocného a rovnou vážně nemocného psa. Prvního, se kterým zatím chodil jen na přeočkování. Takový člověk má veta za odborníka a věří všemu, co mu říká. Pokud na opakovaný dotaz a prohlédnutí psa vet tvrdil, že o nic vlastně nejde, jak má laik vědět, že kecá? Jasně, možná i červíček hlodá, ale však je na tu operaci objednaný...Chápu to. Až vás něco takovéhoto vyškolí, stavíte se k tomu už úplně jinak. Bohužel

14.11.2019 13:20
Atheira

XXX.XXX.181.160

lesnížínka napsal(a):
Tak dámy, z pohledu člověka, který má poprvé nemocného a rovnou vážně nemocného psa. Prvního, se kterým zatím chodil jen na přeočkování. Takový člověk má veta za odborníka a věří všemu, co mu říká. Pokud na opakovaný dotaz a prohlédnutí psa vet tvrdil, že o nic vlastně nejde, jak má laik vědět, že kecá? Jasně, možná i červíček hlodá, ale však je na tu operaci objednaný...Chápu to. Až vás něco takovéhoto vyškolí, stavíte se k tomu už úplně jinak. Bohužel

A to si myslíte, že jste jediná, kdo měl kdy velmi nemocné zvíře? Ano, zažila jsem, konec nebyl takový, jaký jsme si představovali, ale nebýt toho, že jsem si uvědomovala, že tu zodpovědnost nesu já, ne veterinář...kdybych slepě věřila, že odborník je neomylný, mělo by to průběh ještě hnusnější.
Víte, ony se hnusný věci dějou tak nějak všem. Mimo jiné, znám tohle i z medicíny lidské, přímo z rodiny. Ne, nebylo to hezký, ale opět, kdyby se věřilo, že ti odborníci dělají všechno správně ve chvíli, kdy se zdálo, že na to vlastně z vysoka se... a vyloženě chtějí mít prostě jenom pokoj, skončilo by to dost blbě taky.
Vím, co to je, doufat, že přece vědí, co dělají, ale taky mám dostatek rozumu na to, abych si řekla, kdy jenom slepě přihlížím blížící se katastrofě.

14.11.2019 13:26

lesnížínka napsal(a):

Tak na jednu stranu to taky chápu, ale na druhou stranu, pokud mám pochybnosti, tak se zkusím zamyslet nad tím, jestli to tak má opravdu být...je doba internetu...i kdybych měla být za úplného idiota, tak se raději zeptám i na banální věc, pokud si nejsem jistá, než si to potom vyčítat...pokud mám pochybnost o postupu veterináře, zkusím se poradit jinde, jestli je to tak opravdu správně a jestli by nešlo udělat něco víc...dnes jsou ty možnosti úplně jinde, než byly dřív.
Je mi pejska samozřejmě líto a veterinář to hodně pos*al...ale minimálně by mi přišlo divné, že psu nedal nic na bolest, když viditelně trpěl a řekl, že je to normální...
Utekla jsem i od veterinářky, která chtěla kocourovi nasadit jen tak antibiotika, aniž by ho nějak vyšetřila...současná veterinářka chtěla nejdřív koprologii a výtěr konečníku, aby se přišlo na problém a až potom nasadit vhodnou léčbu...přístup úplně jinde.

14.11.2019 13:27
lesnížínka

XXX.XXX.148.5

Atheira napsal(a):
A to si myslíte, že jste jediná, kdo měl kdy velmi nemocné zvíře? Ano, zažila jsem, konec nebyl takový, jaký jsme si představovali, ale nebýt toho, že jsem si uvědomovala, že tu zodpovědnost nesu já, ne veterinář...kdybych slepě věřila, že odborník je neomylný, mělo by to průběh ještě hnusnější.
Víte, ony se hnusný věci dějou tak nějak všem. Mimo jiné, znám tohle i z medicíny lidské, přímo z rodiny. Ne, nebylo to hezký, ale opět, kdyby se věřilo, že ti odborníci dělají všechno správně ve chvíli, kdy se zdálo, že na to vlastně z vysoka se... a vyloženě chtějí mít prostě jenom pokoj, skončilo by to dost blbě taky.
Vím, co to je, doufat, že přece vědí, co dělají, ale taky mám dostatek rozumu na to, abych si řekla, kdy jenom slepě přihlížím blížící se katastrofě.

No právě, už jste byla poučená, třeba i z lidské medicíny. A nepsala jsem o sobě, brala jsem to z pohledu mé mamky, nebo třeba sousedky. Ale ano, i já kdybych byla důslednější.... Bohužel muž do mě hučel právě to, že nemám vymýšlet, že vet (bylo jich tam asi 5) ví co dělá...A stejně na tom byla i Im29...zpočátku nemoci Akimka určitě.

14.11.2019 21:21

Tak já jsem z Chomutova a poté, co mi můj vet odešel do důchodu, tak chodím na zmiňovanou kliniku. Je pravda, že takovouhle operaci jsme nikdy neměli, takže nemůžu podobnou situaci srovnat, co se týče nějakého zákroku, tak jsem tam jen kastrovala fenu a to bylo naprosto v pořádku. Hlavně jsem ocenila pohotovost, ještě za chrťáka, když měl ke stáru občas problém se zády a samozřejmě ho to vždycky chytlo o víkendu a jak na potvoru byl vždycky můj vet mimo, nikdy se mi nestalo, že by mě doktor odbyl, že by nechal mého psa v bolestech.
Ale tak už je to nějaká doba, co jsme nějaký zákrok potřebovali, tak třeba je všechno jinak.

Je mi to líto, dovedu si představit tu bezmoc, kdy vám pes trpí a nikdo nepomůže, hrůza, ale na rovinu, pokud bych doktory nedonutila NĚCO dělat, tak bych psa prostě naložila a jela třeba do Loun, k vetovi kam jezdí moje kamarádka a mám tam jen dobré zkušenosti nebo klidně do Prahy.

Jinak by mě zajímalo, který vet to konkrétně byl.

14.11.2019 21:29

lesnížínka napsal(a):

No tak já už jsem vyškolená z lidské medicíny, už je to 22 let, ale něco jiného je když trpím já a něco jiného když trpí někdo jiný, kdo je na mě závislý...to potom neznám bratra.

Přidejte reakci

Přidat smajlík