fenka Lady a pes Limo

Prodám Border kolii - Nabízíme k prodeji blue merle pejska s PP. Zvídavý ro...
DohodouMám šestiměsíční fenku border kolie a 5 let starého psa border kolie. Oba na jednom dvorku. Nikdy jsem neměla fenku a štěňata zatím neplánuje, snad v budoucnu jednou. A pak ji nechám vykastrovat. Ale co dělat do té doby aby nedošlo k nechtěnému nakryti? Nemám je kde oddělit. Pochopila jsem z jinych diskuzi že prvních 7 dní se nemůže nic stát ale co potom? Jaký sprej se dá použít aby Fungoval a pes o fenku neměl zajem? Nedá se použít neco jako antikoncepce nebo něco na psa?
Uživatel s deaktivovaným účtem
Když už jste si pořídili fenku ke psovi,tak holt musíte vytvořit podmínky aby nedošlo ke krytí.Oddělit,fenu zavřít doma a venčit,hlídat.Ono ani těch 7 dní není 100%.Jezdili k nám na krytí s fenkou 6. den a vždy zabřezla.
Pane bože ty to vidíš!
Háravá fena nemůže být se psem na jenom dvorku a žádný sprej ( ani kalhotky pro fenu ). Fenu musíte důsledně oddělit! A to tak, aby se k ní pes neprokousal plotem, přes dveře, psi jsou v tomhle hodně vynalézaví. Koupit pořádný kovový kotec, do výše 1 m ho obložit plným materiálem, aby ji nenakryl přes mříže a střídavě v kotci pes nebo fena. Neexistuje "oddělit je nemůžu". Antikoncepce nic neřeší a je to pro takhle mladou fenu svinstvo. Nebo si ten kotec někde vypůjčte!
Tak tak, žádný sprej ani tablety nefungují a antikoncepci bych do feny nikdy necpala. Musíte je oddělovat a to nejmíň dva týdny, záleží na tom, jak dlouho fena hárá a kdy a jak dlouho má vlastní říji, což jako laik těžko odhadnete. A připravte se na to, že pes bude, i když fena bude zavřená, vyvádět. Máme to už několikrát za sebou a dá se to zvládnout.
tak šup šup, pes pod nůž. nejlépe hned.
A když jste si fenu pořizovala, jste uvažovala jak? Koupím si fenu ke psu a pak se uvidí? Tohle nikdy nepochopím. Když jsem si pořizovala psy, měla jsem naplánováno jak bude vypadat mých příštích 15let - což může být dožití psa. Jasně, něco člověk neovlivní, třeba nemoc, ale jinak by měl vědět, do čeho ty psy přitáhne.
nemůžou být spolu, žádný spray nepomůže. To jste to neřešili před pořízením feny. Já bych k fenám nikdy psa nekoupila protože v bytě je oddělit by bylo náročné.Fena bude muset být doma, to tam jinak přiběhne jiný pes Tohle je jen vaše zodpovědnost. Oba jsou chovní? Pokud ne tak řešit kastraci, u psa hned u feny až dospěje a do té doby jí mít při hárání pod kontrolou a venčit jen na vodítku
lupus4
napsal(a):
....už jsem viděl koně blejt, letadlo couvat ...ale takovou ...ještě ne
tak šup šup, pes pod nůž. nejlépe hned.
a odnese to zas jen nevinný zvíře, jen proto, že má paničku JITKU
je to Femina
Ježíš, to je blbej nick.
Edit: pardon, ale nemohla jsem si pomoct, od ženské bych čekala víc rozumu.
Bože, do čeho jsi duši dal...
Milá Femino, umíš psát na PC, tak určitě umíš i vyhledávat na internetu. Ještě před pořízením feny k psovi sis měla sednout na zadek a vyhledat si informace o hárání, krytí a vůbec soužití dvou psů - jedinců rozdílných pohlaví. Zjistila bys to, co ti tu už poradili lidé přede mnou. Nepřestane mne udivovat, že je pro některé lidi použití mozku neznámou věcí.
A není to troll k rozhýbání diskuze? Hned několik kontroverzních otázek, kromě té hlavní - nejblbší. (Antikoncepce, zřejmě psi bez PP, jednou štěňata, kastrace ).
A příspěvky se vrší.
napsal(a):
A není to troll k rozhýbání diskuze? Hned několik kontroverzních otázek, kromě té hlavní - nejblbší. (Antikoncepce, zřejmě psi bez PP, jednou štěňata, kastrace ).
A příspěvky se vrší.
Je to možné. Ale vyskytují se tu občas ještě neuvěřitelnější dotazy...
Ta 5 let stará borderka (pes) trpí strachovou agresi na psi. Poslední rok a půl se otraveně nudil každou minutu co se mu někdo z rodiny na plno nevěnoval házení talířů blbnutí a mazlení. Začal se dostávat do depresi a o to hůř reagoval na cizí psi. Podstoupila jsem několik terapeut na resocilizaci ohledně agrese. Ne zrovna levná a ani časově nenáročná cesta. No prostě, dostat jej z nudy, a trvale zamnestnat něčím co jej náplní jak fizicky tak psichcky. Stádo Ovcí (ne děkuji) nebo při jeho inteligenci rysknout štěně. Ale s určitými kritérií. Podřízeno, klidnou, neštekaci a fenku nejlépe stejně řasy. Tak se nemusi nikdo bát toho že jsem si vše předem nepromyslela s výhledem na dalších 15 let. Vše funguje . Pes to malé ero miluje, pookral při ní a je z ní nadšený. Účel je splněn. Teď jen doladit detaily.
Debilních keců už jsem si přečetla dost. Ale nějakou smysluplnou radu ještě ne. Nikdo se nikoho neptal na váš názor proč jsem si pořídíla psa a fenu. Zajímali mě možnosti jak zabránit nechtěnému početí štěňat. Názory lidi se zkušenostma a praxí. A ne blbe keci prechytralich primitivu co se od daneko tématu dostávají k covajicimu se letadlu. Prostě ubohé!!!
Femina
napsal(a):
Debilních keců už jsem si přečetla dost. Ale nějakou smysluplnou radu ještě ne. Nikdo se nikoho neptal na váš názor proč jsem si pořídíla psa a fenu. Zajímali mě možnosti jak zabránit nechtěnému početí štěňat. Názory lidi se zkušenostma a praxí. A ne blbe keci prechytralich primitivu co se od daneko tématu dostávají k covajicimu se letadlu. Prostě ubohé!!!
skvělá čeština
Zase jedna chytrá, která ze své "chytrosti" dovede být sprostá. Rada je jediná : oddělovat, oddělovat, oddělovat.
A na váš další příspěvek lze napsat jediné : nevhodně zvolené plemeno, nevhodně zvolené plemeno. Borderkolie není zahradní pes!!!
GAELLE
napsal(a):
skvělá čeština
Tady se přece neřeší pravopis, tady se řeší inteligence všech kromě zadavatelky !
Femina
napsal(a):
Všichni, kteří tu psali mají zkušenost a praxi. Proto vám psali oddělovat, oddělovat....
Ale to vy přece nemůžete, to vy přece slyšet nechcete. Vy chcete zkratku, aby pes mohl být s háravou fenou a nenakryl ji. Jenže ta neexistuje, prostě není !
A ještě nezapomeňte na to, že fenu musíte zajistit také před ostatními cizími psy.
Femina
napsal(a):
Tak já osobně jsem radu poskytla - KASTROVAT, tj. 100% ochrana proti nakrytí. A poskytnu vám ještě jednu radu - zopakujte si češtinu, nejen pravopis, ale i čtení s porozuměním, protože praktických rad se vám tu dostalo dost, jen je přečíst a POCHOPIT psaný text.
Femina
napsal(a):
Ta 5 let stará borderka (pes) trpí strachovou agresi na psi. Poslední rok a půl se otraveně nudil každou minutu co se mu někdo z rodiny na plno nevěnoval házení talířů blbnutí a mazlení. Začal se dostávat do depresi a o to hůř reagoval na cizí psi. Podstoupila jsem několik terapeut na resocilizaci ohledně agrese. Ne zrovna levná a ani časově nenáročná cesta. No prostě, dostat jej z nudy, a trvale zamnestnat něčím co jej náplní jak fizicky tak psichcky. Stádo Ovcí (ne děkuji) nebo při jeho inteligenci rysknout štěně. Ale s určitými kritérií. Podřízeno, klidnou, neštekaci a fenku nejlépe stejně řasy. Tak se nemusi nikdo bát toho že jsem si vše předem nepromyslela s výhledem na dalších 15 let. Vše funguje . Pes to malé ero miluje, pookral při ní a je z ní nadšený. Účel je splněn. Teď jen doladit detaily.
No tak nejen češtinu, ale celkový písemný projev a kultivovanost by chtělo vylepšit.
Rady tu padly. Oddělovat, fenu zabezpečit nejen před vlastním psem, ale i před psy cizími, nebo kastrovat. Ale já bych fenu nekastrovala dřív než v dospělosti, takže jiná cesta, než ji oddělit od psa a zabezpečit před cizími psy, teď není.
napsal(a):
No tak nejen češtinu, ale celkový písemný projev a kultivovanost by chtělo vylepšit.
Rady tu padly. Oddělovat, fenu zabezpečit nejen před vlastním psem, ale i před psy cizími, nebo kastrovat. Ale já bych fenu nekastrovala dřív než v dospělosti, takže jiná cesta, než ji oddělit od psa a zabezpečit před cizími psy, teď není.
Třeba chce paní slyšet, zda neexistují prezervativy pro psy!
Ne, vážně, zadavatelko proč nadáváte, když se Vám tu dostalo x rad, respektive té jediné 100% fungující, ale od x lidí, tj. v době hárání DUSLEDNĚ oddělovat?
....."Třeba chce paní slyšet, zda neexistují prezervativy pro psy!".....
Pro psy z celého blízkého i vzdálenějšího okolí? A když to rozvedu : bude je rozdávat majitelům, nebo psům osobně?
A pak fenu nakryje "turista".
Vybavila se mi příhoda mé známé. Dlouholetá pejskařka v chaloupce na samotě.
Pustila vyvenčit háravou fenu z kotce, v tom okamžiku zastavilo na luční cestě k chaloupce auto, z auta vyskočil pes, zmizeli s fenou v lese. Následně vystoupil řidič se slovy : "Já jsem asi zabloudil, ale nebojte se, on je hodný". Bylo z toho 6 krásných štěňátek.
Já děkuji všem co vážně poradili( Markéta 80,canie atd. Omlouvám se všem vysokoškoláků co nikdi neslyšeli (o dislexi) ZA PRAVOPISNÉ CHYBY. Ale poku očekáváte odpověď na otázku? Tak počítáte přinejmenším s NORMÁLNÍ ODPOVĚDI!!! NÉ S ÚTKY NA VAŠÍ inteligenci (gaelle), použít mozek(balu), BKBEJ NIC(Edit) (fenomenální), ale takovou krávu ještě ne(lupus 4)absolutně pikantní (border není pes na dvorek (špatně zvolená rasa) (orionka). Bco je pracant já vím. PROSÍM PŘEMÝŠLEJTE, 200 nabídek - prodám štěně border kolie - opravdu si myslíte že všechny dostanou baču se stádem ovcí?? Já své psi miluju a dělám max pro jejich spokojenost. Co děláte VY?
napsal(a):
A pak fenu nakryje "turista".
Vybavila se mi příhoda mé známé. Dlouholetá pejskařka v chaloupce na samotě.
Pustila vyvenčit háravou fenu z kotce, v tom okamžiku zastavilo na luční cestě k chaloupce auto, z auta vyskočil pes, zmizeli s fenou v lese. Následně vystoupil řidič se slovy : "Já jsem asi zabloudil, ale nebojte se, on je hodný". Bylo z toho 6 krásných štěňátek.
Já své psi miluju a dělám max pro jejich spokojenost. Co děláte VY?
no , je to vidět
a štěňata zatím neplánuje, snad v budoucnu jednou. A pak ji nechám vykastrovat.
a další
Ta 5 let stará borderka (pes) trpí strachovou agresi na psi. Poslední rok a půl se otraveně nudil každou minutu co se mu někdo z rodiny na plno nevěnoval házení talířů blbnutí a mazlení. Začal se dostávat do depresi a o to hůř reagoval na cizí psi. Podstoupila jsem několik terapeut na resocilizaci ohledně agrese. Ne zrovna levná a ani časově nenáročná cesta. No prostě, dostat jej z nudy, a trvale zamnestnat něčím co jej náplní jak fizicky tak psichcky.
tenhle výtvor svědčí pouze o vaší údajné "dys" nikoli o "lásce" ke psům...
pořídíte si psa, toho psychicky odrovnáte tak, že ho pak zavřete na dvoreček, teď mu pořídíte fenku a nevíte co s tím...tak tomu říkáte "láska"?
terapeut na resocilizaci ohledně agrese. Ne zrovna levná a ani časově nenáročná cesta.
zřejmě marně, buďto nesprávný postup nebo nesprávní lidé , nebo obojí
na jedinou možnou radu (oddělit) reagujete podrážděně...
takže místo toho, abyste se chytla za nos a zapracovala na sobě tak vztekle reagujete na normální reakce na opravdu hloupoučkej dotaz
Nehledě k tomu, že k těm dalším dvěma stům borderkolií, na které jsou inzeráty a polovinu z nich majitelé "zruší", chcete přidat dalších 5-6 štěňat, pro které budete jen těžko hledat vhodné majitele a která nejspíš dopadnou podobně jako váš pes. Ona totiž "láska" nestačí.