Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků

Kamila81

17.11.2019 15:24
Kamila81

XXX.XXX.150.64

Dobrý den , chtěla bych poprosit o radu,mám štěňátko 4 měsíce amerického kokra, chtěla bych co nejlepší granulky, vyzkoušela jsem už dost značek , ale jediný který jí chutnají jsou Royan Canin a hills, chtěla bych ale kvalitnější zkoušela jsem Platinum, Tase Of the Wild, Belcando a vůbec je nechtěla :((

17.11.2019 15:33
lupus4

XXX.XXX.205.61

chtěla bych co nejlepší granulky

nejlepší jsou ty , které mu nikdy nekoupíte - čili přirozená, NESPEČENÁ a NECHEMICKY upravená potrava

Všechny, které jste uvedla jsou

nejste jen další troll, že ne ?

Kamila81

17.11.2019 16:53
Kamila81

XXX.XXX.150.64

Chtěla jsem jen poprosit o radu, které granule patří k těm nejkvalitnější nic víc :(

17.11.2019 17:05
Terven

XXX.XXX.110.159

Kamila81 napsal(a):
Chtěla jsem jen poprosit o radu, které granule patří k těm nejkvalitnější nic víc :(

Z těch, co jste uvedla, asi žádné...narychlo mě napadná Essential foods, Barking heads, Wolfsblut, Marp holistic.
Jinak za mě, souhlasím s lupus4 - slovní spojení "kvalitní granule" považuju za oxymóron. Vždycky to bude jenom náhražka.

17.11.2019 17:07
lupus4

XXX.XXX.205.61

Kamila81 napsal(a):

Když už "musíte" granule, tož vybírejte z lisovaných za studena, tam těch srágor by v nich nemuselo být tolik
A proč nechcete krmit normálně ?

Uživatel s deaktivovaným účtem

17.11.2019 17:29
Uživatel s deaktivovaným účtem

Protože by mu nedokázala dát všechno potřebné, co do granulí namíchají odborníci, takoví psí výživáři....
Obvyklá mantra majitelů malých psíků, u kterých jiný důvod není ( i když americký kokr zas tak malý není )

17.11.2019 17:56
whasabi

XXX.XXX.167.91

lupus4 napsal(a):
Když už "musíte" granule, tož vybírejte z lisovaných za studena, tam těch srágor by v nich nemuselo být tolik
A proč nechcete krmit normálně ?

Proč myslíte, že granule lisované za studena jsou bez srágor?

Jinak pro zadavatelku, zkuste nejprve ty kvalitní granule přimíchávat do těch stávajících, aby jim pes přivykl, a postupně zvyšovat poměr těch nových. Taky pomáhá nenechávat plnou misku k dispozici celý den (pokud to děláte).
Ze značek kromě výše jmenovaných můžete zkusit ještě třeba N&D, ty často psům chutnají.

17.11.2019 18:13
GAELLE

XXX.XXX.55.67

zkuste třeba Yoggies to jsou ty lisované za studena. nebo petkult . Tak malého psa bych krmila masem

17.11.2019 19:36
lupus4

XXX.XXX.205.61

to si opravdu nemyslím
těch srágor by v nich nemuselo být tolik

17.11.2019 20:20
Terven

XXX.XXX.110.159

První cca tři roky života feny jsem krmila stylem ráno granule, večer barf. Od letošního léta pravidelně jezdím do kamenné prodejny Do psí misky, takže se nám hodně rozšířil sortiment a feně zpestřil jídelníček, hlavně neprané dršťky jsou hit a ranní dávka granulí nám tak nějak vyšuměla do ztracena
Nedávno jsem zkusila zase nasypat granule do misky a fena mě obdařila pohledem, jestli jsem se jako nezbláznila...
Tuhle mě napadlo, že když krmím mletou kachnu s hovězíma dršťkama, může tam být semleto cokoliv, ale rázem jsem ty obavy pustila z hlavy. Pokud mi nevadilo sypat do misky granule, tak nějaká mletá kachna je slaboučkej odvar...asi bychom se všichni divili, kdybychom viděli suroviny pro výrobu granulí a to i těch ultra prémiových. Určitě nevypadají tak, jako na obalu...

17.11.2019 21:05
rapotacka11

XXX.XXX.212.233

Viz "pušárna" kolem fabriky na Brit.

17.11.2019 21:34
whasabi

XXX.XXX.167.91

lupus4 napsal(a):

to si opravdu nemyslím
těch srágor by v nich nemuselo být tolik

Ok, špatně jsem se vyjádřila. Myšlenka měla být, proč si myslíte, že granule za studena lisované by měly být v něčem lepší než klasické granule? Přijde mi totiž, že poslední dobou jsou tyhle granule nějaký hit, často slyším, že jsou lepší, zdravější..... Zatím nechápu proč?

17.11.2019 21:56
Terven

XXX.XXX.110.159

rapotacka11 napsal(a):
Viz "pušárna" kolem fabriky na Brit.

Ono já si nedělám iluze, že ostatní fabriky na výrobu granulí používají nějaké voňavější suroviny. Jen holt mají vymakanější technologie co se týče řešení smradu.

18.11.2019 10:10
Robert1861

XXX.XXX.25.145

Našemu psovi kupujeme superprémiové (prý nejkvalitnější tip krmiva vůbec) granule BonaCibo a může se po nich utlouct, miluje jehněčí maso a toho tam je dost. Kupujeme to na mdshop.cz, často tam mají nějaké slevy na krmiva a tak.

18.11.2019 11:12
lesnížínka

XXX.XXX.148.5

Robert1861 napsal(a):
Našemu psovi kupujeme superprémiové (prý nejkvalitnější tip krmiva vůbec) granule BonaCibo a může se po nich utlouct, miluje jehněčí maso a toho tam je dost. Kupujeme to na mdshop.cz, často tam mají nějaké slevy na krmiva a tak.

Aha, tak nás poučte, kolik je tam tedy toho masa, procent?

18.11.2019 13:04
rapotacka11

XXX.XXX.212.233

- miluje jehněčí maso a toho tam je dost
"""""""""""""""""""""
Jó ?
A kde ho vidíte ?

Složení: Dehydratovaný jehněčí a hovězí protein, hydrolyzovaný jehněčí protein, baldo rýže, kukuřičný škrob, kuřecí olej, ančovičky, moučka z mořských organizmů, sušené pivovarské kvasnice, ančovičkový olej, kvasinkové proteiny, minerály, prebiotický mannan oligosacharid, mořské řasy, extrakt z juky, brusinkový prášek . . .

18.11.2019 14:56
lesnížínka

XXX.XXX.148.5

rapotacka11 napsal(a):
- miluje jehněčí maso a toho tam je dost
"""""""""""""""""""""
Jó ?
A kde ho vidíte ?

Složení: Dehydratovaný jehněčí a hovězí protein, hydrolyzovaný jehněčí protein, baldo rýže, kukuřičný škrob, kuřecí olej, ančovičky, moučka z mořských organizmů, sušené pivovarské kvasnice, ančovičkový olej, kvasinkové proteiny, minerály, prebiotický mannan oligosacharid, mořské řasy, extrakt z juky, brusinkový prášek . . .

To je snad nejhorší reklama na s.ačky, co jsem kdy viděla. Kdyby si ten dohazovač e-shopu alespoň přečetl, co tam prodávají...

Přidejte reakci

Přidat smajlík