Uživatel s deaktivovaným účtem

Dobrý den, potřebuju poradit vůbec si už nevím rady co s ní. Mám fenu německého ovčáka za chvíli jí budou 4 roky. Nikdy s ní problémy nebyli má kvalitní stravu, chodíme na cvičák, skládáme zkoušky a jezdíme na závody, každý den procházky, a o víkendu výlety, nic jí zdá se mi nechybí, ale poslední půl rok už opravdu nevím co s ní. Začala mi napadat psy - někdy se jí pes co běžel na procházce k nám nelíbil, ale nebyl to každý to jsem si ju vždy dala k noze a byl klid a teď stačí jen aby pes co je x metrů před náma se na nás podíval a je konec. Dokonce se to stupnilo tak, že už na tvrdo napadla i ostatní členy smečky (jorkšír a kříženeček) mám ještě jednu fenu NO a s tou zatím ještě dá se říct vychází ale už na ní začíná vrčet taky. Tak bych se chtěla zeptat co s ní? Už se mi zdá že ji vůbec nezvládám. Navíc jsem těhotná a nemůžu si dovolit být ve stresu nebo nedej bože poválená někde po zemi. Dávat pryč ji nechci je to rodina, jen bych potřebovala řešení. Myslíte že by jste mi prosím někdo mohl poradit?
Uživatel s deaktivovaným účtem

Proč "deaktivovaný účet"??
Inspektor Pišišvor
napsal(a):
To se týkalo napadání členů smečky - zadavatelka nepíše, že je napadá půl roku, ale že je půl roku hustá na cizí psy.
Tak já to pochopila tak, že se to stupňuje, Nejdřív se to týkalo jen cizích psů, teď už je husto i doma Ale stejně netuším, co s tím, s tímto nemám nejmenší zkušenost.
lesnížínka
napsal(a):
Tak já to pochopila tak, že se to stupňuje, Nejdřív se to týkalo jen cizích psů, teď už je husto i doma Ale stejně netuším, co s tím, s tímto nemám nejmenší zkušenost.
No však - já jsem taky měla/mám feny zlé na cizí psy, ale v rámci smečky na sebe dokázaly být husté jen před háráním.
Ono by se to celé muselo vidět v reálu, aby šlo něco radit.
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.30.70
Pro jistotu bych ji vzala k vetovi. Tohle sem zazila u dvou psu. Jeden pripad leukemie druhý rakovina v plicicch s metastazemi vsude a do posledni chvile nebylo ani na jednom nic znat. Vubec nic. Jen ta zmena chování. Nemusi to byt vas pripad ale lepsi vyloucit ne?