Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků

Gekome

21.11.2019 18:07
Gekome

XXX.XXX.151.27

Dobrý den,
Chci se zeptat, před týdnem byl můj jezevčík na operaci, protože měl ve střevech kus hračky. Jel jsem s ním v neděli na VFU v Brně.
A teď k věci: Operace a vyšetření před ní stály dohromady 22,5 tisíce. Už to mě zarazilo, ale zaplatil jsem to, protože čím dřív ten kousek hračky bude venku, tím líp. Potom jsem si počítal fakturu a zjistil jsem, že mi naúčtovali poplatek za pohotovost dvakrát a mimo jiné i 32 jehel. A navíc mi nedali ani lékařskou zprávu.
Je toto normální, nebo se mě jen snažili oškubat?

Ještě dodatek, zítra tam s ním jedu na vytahování stehů, takže se už po předchozí ceně obávám, že to bude zase něco stát.

Děkuji za odpovědi

21.11.2019 18:41
Atheira

XXX.XXX.181.160

Stehy bývají už v ceně operace a neplatí se za ně nic. Většinou.

21.11.2019 18:46
janaa

XXX.XXX.183.120

Tak vezměte fakturu sebou, a chtějte to vysvětlit. Jinak ta cena za operaci střev, vyšetření, pohotovost atd na velké klinice by podle mě i tak nějak odpovídala

21.11.2019 19:32
Inspektor Pišišvor

XXX.XXX.42.72

Gekome napsal(a):
Dobrý den,
Chci se zeptat, před týdnem byl můj jezevčík na operaci, protože měl ve střevech kus hračky. Jel jsem s ním v neděli na VFU v Brně.
A teď k věci: Operace a vyšetření před ní stály dohromady 22,5 tisíce. Už to mě zarazilo, ale zaplatil jsem to, protože čím dřív ten kousek hračky bude venku, tím líp. Potom jsem si počítal fakturu a zjistil jsem, že mi naúčtovali poplatek za pohotovost dvakrát a mimo jiné i 32 jehel. A navíc mi nedali ani lékařskou zprávu.
Je toto normální, nebo se mě jen snažili oškubat?

Ještě dodatek, zítra tam s ním jedu na vytahování stehů, takže se už po předchozí ceně obávám, že to bude zase něco stát.

Děkuji za odpovědi

O prázdninách jsem měla operovanou fenu se stejným problémem, a platila jsem 20 tis., takže ta cena odpovídá.

Těch 32 jehel je divných a na to bych se zeptala, ale v součtu je to několikakorunová položka, protože cena jehly je v haléřích. Pokud jde o tu pohotovost, tak se účtuje pohotovostní příplatek za přijetí pacienta (500 - 800), a pak i pohotovostní hospitalizace (víkend), takže to bude asi i váš případ.
Ale pokud vám není něco jasné, tak se určitě zeptejte, i když ten doktor by z vašeho oškubání nic neměl, protože oni tam mají narozdíl od soukromých vetů tabulkové platy, bez ohledu na tržby.

Přidejte reakci

Přidat smajlík